2777
2789
عنوان

دوست پیدا کردن

297 بازدید | 62 پست

سلام به همگی چطور میشه دوست پیدا کرد؟ دوست خوب و کسی که رفتارش خوبه منظورمه دوستی که واقعا دوست باشه دورو دروغگو نباشه تو مدرسه پیدا نکردم تو باشگاه پیدا نکردم تو دانشگاه پیدا نکردم تو مجازی پیدا نکردم ملت چطور دوست پیدا میکنن؟

به نظرم تمام دوستی ها برای اینه که تو تایمی از زندگی روزانه تنها نباشی فقط دوست واقعی اونیه که مثل خودت باشه تموم مشکلاتی که داری رو درک کنه همدرد باشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم تمام دوستی ها برای اینه که تو تایمی از زندگی روزانه تنها نباشی فقط دوست واقعی اونیه که مثل خ ...

بله درست میگین ولی مشکل همینه اینجور ادما خیلی کمن الان بیشتر ادما دنبال اینن زیر اب بقیه رو بزنن خسته شدم

چیکار میکنین با حس تنهایی؟ من واقعا نمیدونم چیکار کنم از وقتی یادم میاد تنها بودم همیشه هم حس تنهایی ...

هیچی بعضی وقتا خوبم ولی در کل کمبود دارم دیگه 

همیشه حرفام تو دلم میمونه خب حس بدیه

M♡R

هیچی بعضی وقتا خوبم ولی در کل کمبود دارم دیگه همیشه حرفام تو دلم میمونه خب حس بدیه

منم بیشتر وقتا میشینم گریه میکنم بعضی وقتا ذوق یه چیزیو دارم دوست دارم برای یکی تعریف کنم ولی میبینم هیچکس نیس غصم میگیره

بله درست میگین ولی مشکل همینه اینجور ادما خیلی کمن الان بیشتر ادما دنبال اینن زیر اب بقیه رو بزنن خس ...

باز شما میتونین راحت دوست پیدا کنید من نمیتونم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
به نظرم تمام دوستی ها برای اینه که تو تایمی از زندگی روزانه تنها نباشی فقط دوست واقعی اونیه که مثل خ ...

ممنون میشم تاپیک اخرمو بخونی راهنمایی کنی و همونجا نظرتو بگی چون بین دو راهی گیر کردم چون باید فکر کنم گفتم تو نینی سایت به اشتراک بذارم

شانسیه به نظرم 

من به عنوان یه درون‌گرا باید منتظر وایسم پیدام کنن چون حتی اگه از کسی خوشم بیاد نمیتونم برم جلو ارتباط برقرار کنم 

اگه تو مشکل جلو رفتن و ارتباط گرفتن نداری فقط میخوای آدم درست پیدا کنی فقط باید بهشون نزدیک بشی تا بفهمی چطورین از ظاهر واقعا نمیشه قضاوت کرد 

درضمن دوست مجازیم هیچوقت نداشتم خواستی میتونی روم حساب کنی🫠🥲

شانسیه به نظرم من به عنوان یه درون‌گرا باید منتظر وایسم پیدام کنن چون حتی اگه از کسی خوشم بیاد نمیتو ...

من برونگرام به شدت وقتیم میرم جلو با کسی حرف بزنم خیلی سرد باهام برخورد میشه یا اگم دوست بشم با کسی هیچوقت رفیق صمیمیش نیستم فقط یه گزینه ام

نمیدونم من دوست مجازی زیاد داشتم از هیچکدومشون خیری ندیدم یعنی همیشه من حرف زدم من خواستم ارتباط بگیرم بعد یه مدتی اگه من پیام نمیدادم قطع میشد بخاطر همین از دوست مجازی واقعا میترسم