سلام وقت بخیر.من روز در میان نصف قرص لووتیروکسین ۵۰ از اول برج مصرف کردم.موعد پریودم ۷ برج بوده الان ۱۱ برج هست الان ۴ روز تاخیر داشتم و تنبلی تخمدان خفیف داشتم ممکنه تاثیر این قرص باشه که تاخیر داشته یا دل خوش کنم که باردارم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اگه تنبلی نداری که نگران نباش ان شالله خیلی زود باردار میشی ،زمان بده و مهم تر ز همه اضطراب نداشته ب ...
اتفاقا این ماه اصلا نگران بارداریم نبودم چون دکتر گفت باید شوهرت آزمایش بده تو هیچ مشکلی نداری.برا همین بیخیال بارداری بودم .خدایا به امید خودت انشاالله باردار باشم اول سالی یک عیدی توپ از خدا بگیرم
ان شاالله به امید خدا عزیزم ،خدا دلتو شب عیدی شاد کنه ان شالله
خدا از زبونت بشنوه.شوهرم از وقتی ازدواج کردم تا الان ۵ بار بی بی خریده همش منفی بود یک روز تاخیر میداشتم میرفتم میخریدم.دیشب بهش گفتم برو بخر میگه من دیگه نمیخرم بذار یک هفته بگذره ولی من میخام برم یواشکی بخرم انشاالله مثبت بشه که دلش شاد بشه و هم دل خانوادش که منتظر بارداریم بودن