2777
2789
عنوان

تاثیر قرص تیروئید روی تاخیر پریود

216 بازدید | 33 پست

سلام وقت بخیر.من روز در میان نصف قرص لووتیروکسین ۵۰ از اول برج مصرف کردم.موعد پریودم ۷ برج بوده الان ۱۱ برج هست الان ۴ روز تاخیر داشتم و تنبلی تخمدان خفیف داشتم ممکنه تاثیر این قرص باشه که تاخیر داشته یا دل خوش کنم که باردارم؟

سینه هام سفت و حساس به لمس شده.حال تهوع هم دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم قرص باعث اختلال پریود میشه من چند ساله اینه وضعم

لعنت به این قرص.تازه شروع کردم تیروئیدم روی ۳٫۱۶ بود دکتر غدد گفت باید بیاد زیر ۲٫۵

گفت یک ماه بخورم 

البته ممکنه شما باردار باشی یه تست بزن

۹ ماهه اقدامم.این ماه فولیکول بالغ داشتم دکترم گفت عالیه برای بارداری اقدام کن.الان منتظرم تا فردا ببینم اگر نشد میرم بی بی بزنم

من تقریبا ۶ ساله دارم لووتیروکسین مصرف میکنم همیشه قاعدگی هام منظم بوده عزیزم  البته ایامی که اقدام بودم ممکن بود به تاخیر بیفته که خب طبیعیه ولی غیر اقدامم کامل منظم بود 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من تقریبا ۶ ساله دارم لووتیروکسین مصرف میکنم همیشه قاعدگی هام منظم بوده عزیزم البته ایامی که اقدام ...

اها من چون اقدامم تازه از اول برج شروع کردم توی گوگل هم گفت ممکنه تاخیر داشته باشه ولی دکترم گفت نه ربطی نداره 

اها من چون اقدامم تازه از اول برج شروع کردم توی گوگل هم گفت ممکنه تاخیر داشته باشه ولی دکترم گفت نه ...

نه عزیزم این ممکنه پیش بیاد وی به قرص تیرویید مربوط نمیشه ،نگران نباش ان شالله که باردار باشی 

لعنت به این قرص.تازه شروع کردم تیروئیدم روی ۳٫۱۶ بود دکتر غدد گفت باید بیاد زیر ۲٫۵گفت یک ماه بخورم

مشکلی نیست نگران نباش. ممکنه شما باردار باشی. اگه همیشه پریودیات منظم بوده ممکنه قرص تاخیر بندازه چون هورمونیه. ولی من فکر کنم شما بارداری.تست زدی خبرم کن کنجکاو شدم خخخ

بابا امروز برو بزن ۴روز شده ممکنه نشون بده

نه عزیزم این ممکنه پیش بیاد وی به قرص تیرویید مربوط نمیشه ،نگران نباش ان شالله که باردار باشی

دعا کنید برام ۹ ماه شده همش اقدام میکنم ولی خبری از بارداری نیست.برام خیلی دعا کنید

مشکلی نیست نگران نباش. ممکنه شما باردار باشی. اگه همیشه پریودیات منظم بوده ممکنه قرص تاخیر بندازه چو ...

اره من پریودیم مثل ساعت کار می‌کنه.همیشه ۷ پریود میشدم ولی الان تعجب کردم که نشدم.با خودم گفتم ممکنه از تاثیر قرص باشه برا همین بی بی نگرفتم چون ناامید میشدم همیشه.

چشم فردا اگر پریود نشدم بی بی میزنم میام بهتون میگم 😂

الان یعنی میگید میخام پریود بشم؟

بله

من کنسر تیروئید گرفتم ۴ سال پیش و به علت تخلیه کامل تیروئید، لوتروکسین مصرف میکنم

این قرص اتفاقا باعث میشه که شما پریود شی و سطح هرمونات رو متعادل‌تر میکنه 

دعا کنید برام ۹ ماه شده همش اقدام میکنم ولی خبری از بارداری نیست.برام خیلی دعا کنید

نگران نباش عزیزم ان شاالله میشه من دوسال و خورده ای طول کشید تا باردار شدم ،توکلت برخدا باشه ان شاالله خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده هزیزم