2777
2789

چیکارکنم رازدارترباشم لاقل براخودم پیش هرکسی اصرلرزندگیمونگم 

تاحرف کم میارم شروع میکنم صحبت راجب زندگیم وکارهای مختلفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضرت علی میگه هرکی زیادحرف میزنه زیادم دروغ میگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

ما از تو بدتر البته کمی بهتر شدیم چون هر چی رو که می‌گفتیم ممکن بود یه عده به هم بزنن بخاطر همین بعد مدت ها بحث پیش میومد می‌گفتیم آره ما هم فلان کارو انجام دادیم 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

منم منمممم

کافیه یکم باهام حرف بزنه من رنگ لباسی که هفته پیش پوشیده بودمم‌میگم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

اگاه باش به حرفی که میزنی دست خودته دیگه عزیزم تو با کنترل، کنترل نمیشی کهقشنگ هر لحظه که حرف میرنی ...

دیگه دارم باتمرین پیش میرم انشالله 404بتونم عادت جدیدیی برای خودم بوجودبیارم واطلاعات زندگیموبه غریبه هانگم

به ف ا ک میری عزیزم

هم باعث حسادت و چشم زخم میشی هم نقاط ضعفت برا بقیه رو میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋