2777
2789
عنوان

شما باشید با این خواهر چه برخوردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 60 پست
خیلی منطقی با یکی از افراد بزرگتر در میون بزار این موضوع رو و بگو که سه تایی بشینید و بینتون قضاوت ک ...

سارینا دردم یکی دو تا نیس

هر چی میشه پدر مادرم میگن عیبی نداره هیچی نگو اون بچه داره

(من بچه ندارم) 

راستش امسال یه مدت فاصله میگیرم خودم رو وقف کارم میکنم

خسته شدم از قضاوت هاشون

انگار من بچه ندارم زن نیستم ، یا ادم نیستم ناراحت بشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل دارهمنم دارم رفتم ۹ ماه هر یک روز در میون خونش یه شهر دیگه با شوهرم به مشکل خوردم میدونی اهمیت ...

عزیزم اگه واقعا اینجوره شما هم چون نقطه ضعفتون اون‌بچه هست، اصلا دیگه جلوی خواهرت قربون صدقه بچه نرو، به خواهرت نگو دلت واسه بچه تنگ شده، نگو عکس بفرست یا جلوی خواهرت کارهای اون بچه را انجام نده ولی دارم میگم جلوی خواهرت چون اون بچه گناهی نداره. و اینکه خیلی هم یهو خودتو سرد نشون نده نسبت به بچه، تعادل داشته باش. زنگ هم دیگه نزن، شاید شما خیلی تنهایید که دوست دارید با این وجود با خواهرتون اینقدر در ارتباط باشید.

اگه خودتون نمیتونید به خواهرتون از احساساتتون بگید، به مادرتون بگید تا منتقل کنه.

و اینکه بپذیر بعضی از خواهرها یا بردار ها همین اخلاق را دارند. خودتو برای هیچ احدی به زحمت ننداز، چون ظلم به خودت حساب میشه و قطعا از اون طرف اخلاق بدی میبینی.

عزیزم اگه واقعا اینجوره شما هم چون نقطه ضعفتون اون‌بچه هست، اصلا دیگه جلوی خواهرت قربون صدقه بچه نرو ...

اره عزیزم بچه ندارم 

اونیکی خواهرام با بچه هاشون ایران نیستن

این بچه برام خیلی عزیزه

ولی حتما کاری که گفتی رو میکنم

مرسی که انقدر خوب راهنماییم کردی

مشکل دارهمنم دارم رفتم ۹ ماه هر یک روز در میون خونش یه شهر دیگه با شوهرم به مشکل خوردم میدونی اهمیت ...

حالا خدا را شکر کن با فامیل شوهرش هم همین اخلاق را داره بعضیا فقط با خانواده ی خودشون این رفتار زشت را دارند ولی برای خانواده ی شوهرشون که اون طرف را اصلا هم حساب نمیکنند جون میدند.

چه شخصیت عجیبی داره پس

خیلی عجیب 

ابروم اینجا میره بنویسم 

قبل ازدواجش همیشه اذیتم میکرد

ازدواج که کرد باز بهتر شد

جوری به مادرم یاد میداد که حتی مادرم جواب سلامم بهم نمیداد

نامزد بودم با شوهرم رفتیم یه سفر دو روزه

برگشتیم شوهرم منو از دم در رسوند پیاده شد از ماشین که سلام کنه

سلام کرد مادرم روش رو کرد اونطرف رفت داخل

این خواهرم کوچیکمم عین همون کار

هنوزم که هنوزه شوهرم میگه دلچرکین شدم از اون تاریخ

مخصوصا هم که بچه ندارم اصلا دیگه رفتارشون باهام خوب نیس

سارینا دردم یکی دو تا نیسهر چی میشه پدر مادرم میگن عیبی نداره هیچی نگو اون بچه داره(من بچه ندارم) را ...

بخدا منم دقیقا همین مشگلو‌ دارم با این اوصاف که خواهرم بشدت بهم حسادت میکنه بشدت پشت سرم حرف میزنه اصلا از بچگی قسم خورده فقط دیگرونو برعلیه من تحریک کنه فقط جمع درست کنه منو حذف کنه تا دلت بخواد جلو شوهرم کوچیکم کرده از بچگی یجوری باهام رفتار کرده همش فکر میکنم من بدم من مشگل دارم من کمبود دارم با اینکه بخدا خودش حتی یدونه دوست نداره یه رفیق نداره ولی آدم چی کار گنه یه ماه دوماه قهر میکنی آخرشم خانوادس دیگه ولی من که تصمیم گرفتم بعد این باور کنم من هیچکسو ندارم و تک و تنهام 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
خیلی عجیب ابروم اینجا میره بنویسم قبل ازدواجش همیشه اذیتم میکردازدواج که کرد باز بهتر شدجوری به مادر ...

این چرا اینقدر شبیه خواهره منه؟؟؟ 

این چرا اینقدر شبیه خواهره منه؟؟؟

یکی خلقت خداس 

فکر کنم بعضی خواهر ها یکیشون اینجوری باشه

باور کن تعریف کردی از ته دل درکت کردم

ادم نمیتونه قهر کنه ولی خب زیادی هم نبتید کیپ کرد

من تصمیم گرفتم یه کم فاصله بگیرم

توام مثل من باش

من میفهمم موقعیتت رو

تو بررگی یا کوچیک؟

یکی خلقت خداس فکر کنم بعضی خواهر ها یکیشون اینجوری باشهباور کن تعریف کردی از ته دل درکت کردمادم نمیت ...

من کوچیک ترین عضو خانوادم و خواهرم یکم ازم بزرگتره بعد جالبه منو باعث تروماهاش معرفی میکنه 

به نظرم خیلی خودش رو با تو قیاس کرده

خواهرای دیگمم از من بزرگترن و از پیشرفت ها و‌موفقیت های من همیشه و همیشه خوشحال میشن و بهم افتخار میکنن ولی این یدونه انگار با من دشمن خونیه