2777
2789
عنوان

شما باشید با این خواهر چه برخوردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 60 پست
به اخلاق بدی که دارم زود ناراحت میشماصلا نمیدونم چی بگم که بفهمه کاراش اشتباههمتاهل ام، و شوهرم هم م ...

خیلی منطقی با یکی از افراد بزرگتر در میون بزار این موضوع رو و بگو که سه تایی بشینید و بینتون قضاوت کنه همه ناراحتی هاتو بگو و در آخرم بگو اگر راحت نیسی بگو منم خیلی باهات صمیمی نشم و به شوهرتم بگو دخالت نکنه بگو این حرفارو میزنی من ناراحت میشم 

فرار کردن از حرف زدن بدترین عادته که ماها داریم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ناراحت شدی.

نقطه ضعف شما همون بچه هست متاسفانه،

البته برای عید که گفتید چون شوهرش بزرگتر بوده خوب از شوهر شما توفع داشته بره دیدنی و حق داشته.

و اینکه خونه مادرت هم نیومده و با مادرت هم این برخورد را داشته حس میکنم خواهرت توی زندگیش خیلی مشکل داره ولی به زبون نمیاره. شاید شوهرش اخلاق نداشته باشه واقعا.

دقیقا کاری ک زنداداشم کرد 

از مشهد لباس گرفتم برا بچش تنش نمی‌کرد لباسای کهنه تن بچه می‌کرد آخر بهش گفتم تنش کن میگه گرمه زیاد بچه درمیاره از تنش

درووووغگوی بیخودیه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
دقیقا کاری ک زنداداشم کرد از مشهد لباس گرفتم برا بچش تنش نمی‌کرد لباسای کهنه تن بچه می‌کرد آخر بهش گ ...

وای اره خواهر منم هی گفت بزرگه 

گفتم بابا تا ۳ ماه نوشته روش

لباس بد تن بچه میکرد 

گفتم لاقل امروز اون خوشگله بپوشون عکس بگیریم

راحت گفت اونو ول کن دیگه تنش نمیره 

دقیقا کاری ک زنداداشم کرد از مشهد لباس گرفتم برا بچش تنش نمی‌کرد لباسای کهنه تن بچه می‌کرد آخر بهش گ ...

برای کسی لباس نیارید همه اخلاق ما را ندارند که بپوشونند، من به وضوح دیدم که بعضیا واقعا لباس هدیه و سوغاتی را تن بچه اشون نمیکنند. دلیلش هم نمیدونم

اسی من با رفتارهای درست یا غلط خواهرتون کاری ندارم، اما شما وقتی کادو رو دادی دیگه نباید هی بگی بپوش بپوش، دیگه کادو رو دادی و نباید دخالت کنی به نظرم 

از طرفی وقتی دیدی عید رو تبریک نگفته و انتظار داشتی تبریک بگه، نباید میرفتی خونه ش وقتی شما بزرگ تری 

دلیلی نداره وقتی رفتار طرف مقابل اینطوری هست، مدام شما پیگیر باشی 

الان هم اگر آدم هستی که بیان، اگر نه بگو به این دلیل الان اماده نیستم که مهمون داشته باشم 

ممکنه خواهرت هزارتا عیب و ایرا و رفتار بد داشته باشه اما حس میکنم شما هم توقع ت زیاده از خواهرت

ولش کن، دلیل نداره چون بزرگ ترس هستی مدام هواش رو داشته باشی 

وای اره خواهر منم هی گفت بزرگه گفتم بابا تا ۳ ماه نوشته روشلباس بد تن بچه میکرد گفتم لاقل امروز اون ...

دیگه با چ زبونی بگه دوس نداره دوس نداره تن بچه کنه 

من برای یکی از فامیلای نمک نشناس بابام هم دوتا دامن مجلسی گرفتم برا دختراش اصلاااا تنشون نکرد فقط حنابندون داداشم تنشون کرد و تمااام 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
بگو ناراحت شدی. نقطه ضعف شما همون بچه هست متاسفانه،البته برای عید که گفتید چون شوهرش بزرگتر بوده خوب ...

مشکل داره

منم دارم 

رفتم ۹ ماه هر یک روز در میون خونش یه شهر دیگه با شوهرم به مشکل خوردم 

میدونی اهمیت نمیده ما ناراحت بشیم یا نه

چون با خواهر شوهر مادر شوهرش هم همین رفتار رو داره

توی طول روز تماس میگیرم همش رد میکنه

میگم چرا رد میکنی بلکه کارم مهمه میگه حوصله نداشتم! 

برای کسی لباس نیارید همه اخلاق ما را ندارند که بپوشونند، من به وضوح دیدم که بعضیا واقعا لباس هدیه و ...

چون نمک نشناسن بدم میاد از این اخلاقا 

چرا سردرتر؟ زنگ بزن و توضیح بده چرا ناراحتی ازشاونم اگر براش مهم باشی ممکنه توجیه کنهالبته نمیدونما ...

امروز صحبت کردیم گفت چی بپوشونم به بچه 

گفتم اون که خریدم گفت ول کن اون کوچیکه امتحان کردم تنش نرفت، گفتم الان بچه ۵ ماهشه چند ماهه میگم بپوشون مناسب فصل خنک بود میگه دیگه الان دیدم نرفت، حتی یکبار هم تنش نکرده

بلد نیست معذرت بخواد 

حتی توجیهاشم سطحیه

میخواد بگه مهم نیس ناراحت هم بشی بشو

دیگه با چ زبونی بگه دوس نداره دوس نداره تن بچه کنه من برای یکی از فامیلای نمک نشناس بابام هم دوتا دا ...

تلفنی بهش گفتم راستس لیاقت نداری

از این به بعد دیگه خرید نمیکنم نه برا تو نه برا بچه

لازم شد پول میدم مناسبتی چیزی برا بچش خودش بخره

اسی من با رفتارهای درست یا غلط خواهرتون کاری ندارم، اما شما وقتی کادو رو دادی دیگه نباید هی بگی بپوش ...

از امروز به بعد روابطم رو کم میکنم

ما خیلی صمیمی بودیم زدن این حرفا راحت بود بینمون 

خودش گفت چی بپوشونم بچه امروز 

لال میشدم نمیگفتم

درسته حق با توئه 💔

تلفنی بهش گفتم راستس لیاقت نداریاز این به بعد دیگه خرید نمیکنم نه برا تو نه برا بچهلازم شد پول میدم ...

خوبه باز گفتی از دلت دراومد