2777
2789
عنوان

با این شرایط قبول میکنن آیا بریم براش خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خودشو کنترل کنه و موقعیتش رو بهتر کنه بعد بره بعید میدونم الان همه توقع حداقل ها رو دارن حداقل هم یه شغله که درآمد معقول داشته باشه

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا. حالا اینم از اون جهت ا ...

خب این اتفاقا انگشت شمار اتفاق میفته 

وگرنه دختر پولدار مطمعن باش دنبال یه پسر پولدار باکلاسه

چی بگم والامن خودم دخترم همین سنی، بازم شرایط خودمو هنوز مناسب ازدواج نمیدونم با اینکه شغل خوبی دارم ...

داییم هست 

آخه خودش و مادرش اصرار دارن 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

فقط طرز فکر مادربزرگتون😂

البته من تو فامیل دیدم دقیقا مثل مادرزبزگتون بودن و‌ موفق هم شدن ولی خب پسر با دختر دوست بودن و ازدواجشون از رو عشق بوده

خدایا خیلی شکرت❤
خب این اتفاقا انگشت شمار اتفاق میفته وگرنه دختر پولدار مطمعن باش دنبال یه پسر پولدار باکلاسه

همون انگشت شمارم ۹۹ درصدشون پشیمون میشن از اینکه با پسر همسطح خودشون ازدواج نکردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا. حالا اینم از اون جهت ا ...

اگه خواستگاریم میرین لا اقل بهش نگین ب غرورش بر میخوره برا رزق و روزی سوره واقعه براش بخونین انشاا‌... ک شرایطش جور بشه ازدواج کنه 

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.       از رحمت خدا ناامید نمی‌شوند مگر گمراهان 

بیشتر ببینید
دختر پولدار مغز خر خورده همچین موردی رو قبول کنه؟ خودشو کوچیک نکنه.حداقل دنبال یکی در سطح خودش باشه

مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا.  حالا اینم از اون جهت این حرفا رو میزنه 

مامانه رو ببینه پسرش نه شغل درست حسابی داره نه خونه نه ماشین قدشم کوتاه منتظره دختر پولدار عاشق شاهز ...

مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا.  حالا اینم از اون جهت این حرفا رو میزنه 

هیچی سمی تر از یه مادرشوهر پرتوقع نیست 

دختر پولدار که پیدا نمیکنید با این شرایط

دختر معمولی هم پیدا کنید تا اخر عمر سرکوفت مادرشوهرشو میشنوه و زخم زبون و تحقیر و فلان

چون توقع ناجی زندگی پسرشو داشته فقط ...

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪