بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول خودشو کنترل کنه و موقعیتش رو بهتر کنه بعد بره بعید میدونم الان همه توقع حداقل ها رو دارن حداقل هم یه شغله که درآمد معقول داشته باشه
آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا. حالا اینم از اون جهت ا ...
اگه خواستگاریم میرین لا اقل بهش نگین ب غرورش بر میخوره برا رزق و روزی سوره واقعه براش بخونین انشاا... ک شرایطش جور بشه ازدواج کنه
میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم .... یه حس ششمی خسته....... ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت ..... درخواست نمی پذیرم. از رحمت خدا ناامید نمیشوند مگر گمراهان