2777
2789

با باباش کارش شریکه  هرچی میخره بهترشو میده ب اونا خودمون الان یساله ماشین نداریم سواری همه جا اسنپ کاشین قرض کردن خانوادش ماشین مارو سوار میشدن عیدم برداشتن رفتن مسافرت ما موندیم پیاده قبلا موتور خرید از این بزرگا داد بهشون رفت موتور قراضه اونارو اورد واسه خودمون پارسال ب اسم من شاسی در امد همین که اوردیم ب بهانه های مختلف میداد خانوادش سوار میشدن ما پراید هرچیم میگم میگه ما میخاییم چیکار من یسرع سرکارم الان ۳. ۴ روزه باهاش سردم حرف نمیزنم خانوادش رفتن گشتن برگشتن اقا تازه یادش افتاده خانواده خودشم هستن الان اوج شلوغی میگه بریم ۲ روزه شمال برگردیم منم گفتم نمیام 

منم خیلی از موقعیت های تورو تجربه کردم ۳ سال تمامولی میگن کاش برگردم به عقب و سخت نمیگرقتمنظر منو می ...

فقط این نیست من خریدای عیدمو کلا با ۳ تومن جمع کردم مامانش ۴ تا مانتو خریده برا خودش هرکدوم بالای ۲.  ۳ تومن  شوهرم تا ب من میرسه میگه چک دارم خانوادش مدام در حال بریز بپاش و خرید باهم کار میکنن خب این انصافه اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باهاش سرد شدم

هفته پیش خانواده خودشو دعوت کرد براشون سنگ تموم گذاشتم. دیشب که خانواده من دعوت بودن رفت تو اتاق نیومد بگه کاری هست کمکت کنم. برنج را خودم صاف کردم. الان بدن درد دارم. حالا خودش اصرار کردن مامانم اینا بیان. من گفتم نمیخواد حالشو ندارم و...

عوضی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

اشتباه کردی شماهم برا شوهرت خرج بتراش

۳تومن چیه دختر

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
فقط این نیست من خریدای عیدمو کلا با ۳ تومن جمع کردم مامانش ۴ تا مانتو خریده برا خودش هرکدوم بالای ۲. ...

بهش بگو دخل و خرجتون را جدا کنین.

جنگ اول به از صلح آخر

یه دعوا راه بنداز تا اخر عمر راحت میشی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏