2777
2789
عنوان

اگه اون یه زنه پس من چی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 45 پست
چی بگم والا خواهر دو تا پسر دبستانی فوق شیطون دارم و یه شوهر حساس میرم بازار هر کدوم رو به یه طرف دس ...

ببین اینها باید تو ذاتت باشه .علاقه به ظاهر مرتب ‌بعد هر حموم جلو موهاتو حداقل براش کن و بقیشو جمع کن .صبح به صبح یه ارایش ملایم کن .اگه اضافه وزن داری کم کن که خیلی زیبا ترت میکنه ....مربی های انلاین هم برای ورزش زیاد هست ....من دوساله تو خونه بی بهونه دارم ورزش انلاین میکنم ..کتاب خونه ثبت نامم و با مبلغ کم بهترین کتاب هارو میخونم .....هر روز یه ارایش سبک دارمد..با کمترین پول لباس هامو ست میکنم ....همیشه موهام مرتبه ..پول ندارم مرتب ناخن بذارم ولی مرتب لاک میزنم ‌.......کافیه بهانه نداشته باشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راست میگی والا کم گیری از خودمه همه ی طلاهامو قبل از عید دادم برای خرید ملک جدید حتی یه اکسسوری هم ب ...

عزیزم منم  کاشت و ناخن و عمل ندارم ولی خب تو چیزای دیگه سعی میکنم مرتب باشم ۹۰ درصد خریدام اینترنتی...چون هم جنسای بهتر آدم میتونه پیدا کنه هم وقتش هدر نمیره...دستای منم اگزما داره و سریع زخم میشه یه کرم گذاشتم دم دست تو خونه که راه میرم هعی میزنم به دستام...اگه سعی کنی یکمم به خودت اهمیت بدی وقت پیدا میکنی...

آقایون سایت لطفا نه پیام های من رو ریپلای کنید نه درخواست دوستی بدید

ببین اینها باید تو ذاتت باشه .علاقه به ظاهر مرتب ‌بعد هر حموم جلو موهاتو حداقل براش کن و بقیشو جمع ک ...

درسته گلم 

منم اضافه وزن ندارم 

تو شهر خودمون بهترم 

ولی تو این ده روز که اومدم مسافرت حس میکنم خیلی شلخته م

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

عزیزم از تمام حرفها گذشته باطن زندگیتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن از کجا معلوم که زنده پدر سوهرشو دنمیاره که براش اینکار رو بکنه روح و روان خودتو به خاطر یه زن بهم نریز،،،

منم مثل توام خیلی وقتها وقت به خودم رسیدن رو ندارم منم نه لاک دارم نه کاشت ‌ و نه بلوندم در صورتی که اکثر دوستان هستن ولی من آرامش زندگیمو مدیون همین سادگی هستم که نمی‌ذاره حسرت کسی رو بخورم و شوهرمم همیشه به این اخلاقم اشاره می‌کنه و میگه خیلی همکارانش مجبورن دوشیفت کار کنن تا فقط از پس قروفر زنانوشون بربیان یا میگن خدا نکنه دوست نزدیک خانومشون چیزی بخره اینا هم باید بخرن ولو به هر قیمتی

آره من خودم حساسم رو لوازم پوستی ولی اصله و پر تخفیف

سایت ویترینم میگن اصله ؛ شما از اونجا خرید نداشتین؟ 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
درسته گلم همسرمم همین رو گفت توهین نباشه به بی حجابا ولی خانومه حجابم نداشت ولی کاش من لا اقل سر و و ...

ضدآفتاب همیشه بزن تا پوستت نسوزه واسه سلامتیت بده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید
به خدا وقت نمیکنم خواهر میرم بازار تا برای بچه ها خرید میکنم شب شده لوازم آرایشم ته کشیدهلباس برای ع ...

احتمالا همه چي روي دوش خودته.

منم نميرسم اگر بخوام خودم همه چيو هندل كنم..

به قول شما بچه ها و كلاساشون وقت ميبره.

براي همين كارامو يكجوري كم كردم ك وقت كم نيارم

و برنامه زيزي دارم.

منم كمكي دارم براي خونه

البته ماهي دوبار.

مثلا سبزي قرمه و چيزاي فريزري رو اماده ميخرم از جاي مطمئن.

خريد خونه ٦ ماه يكبار.خوراكي و لبنيات رو ماهانه و هفتگي

با اسنپ يا شوهرم ميخره.

براي لباس خودم يهو چند دست نو ميخرم ميزارم

كمد اينجور مواقع داشته باشم.چون همسرم خيلي حساسه

روي تيپ.

خودمم .واي نميسم شب عيد بشه.

الان براي تابستون لباساي بچه هارو خريدم

براي خودمم خنكي گرفتم..

خريد عيد رو از دي شروع كردم

هربار يك بخش رو انجام دادم ك هم وقت مو نگيره

هم شب عيد روهم تلمبار نشه.

لوازم ارايش رو نتي خريدم

ارايشگاهم دقيقا ٢٨ رفتم 

💕

عزیزم از تمام حرفها گذشته باطن زندگیتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن از کجا معلوم که زنده پدر سوهر ...

عزیزم منم با دو تا بچه ی شیر به شیر هیچوقت کمکی نگرفتم 

همیشه قانع و بساز بودم 

هیچوقت زیاد نخواستم 

همیشه طلاهامو دادم که بتونیم ماشین بهتر بخریم 

بتونم خونه ی بهتر بخریم 

بتونیم برای آینده ی بچه هامون ملک و املاک ذخیره کنیم 

ولی حالا که نگاه میکنم و بقیه رو میبینم 

که با یه ماشین معمولی و یه خونه ی معمولی و یه درآمد معمولی  بهترین زندگی رو دارن و بهترین مسافرتا رو میرن 

از خودم بدم اومد

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
عزیزم از تمام حرفها گذشته باطن زندگیتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن از کجا معلوم که زنده پدر سوهر ...

سادگي با مرتب بودن منافاتي نداره.

منم ميگم همه نبايد كاشت و بلوند باشن

ولي لباس مرتب و صورت مرتب 

خب واقعا مهمه.

💕

درسته گلم منم اضافه وزن ندارم تو شهر خودمون بهترم ولی تو این ده روز که اومدم مسافرت حس میکنم خیلی شل ...

ببین منم الان مسافرتم .یه روز درمیون دوش میگیرم و اول از همه موهامو مرتب میکنم .حتی شده نیم ساعت زودتر از خواب بیدار میشم که بتونم یکم به خودم برسم .این مسافرت تجربه شد واست ..پس اصلا خودتو سرزنش نکن ‌و کلا همه ادمها تو مسافرت کمی شلخته میشن.یکم پوست خراب میشه ‌صورت ورم میکنه .....