2777
2789
عنوان

اگه اون یه زنه پس من چی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 45 پست
چی بگم والا خواهر دو تا پسر دبستانی فوق شیطون دارم و یه شوهر حساس میرم بازار هر کدوم رو به یه طرف دس ...

دقیقا منم همین وضعیتو دارم اما هیچ وقت برای خودم کم نمیزارم یک ماه تو جا بودم فلج شده بودم ولی لاک رو ناخونام پاک نشد

سخت نیست میتونی

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا به خودت نميرسيلباس نو و اصلاح و كرم دست ك ديگه چيز سختي نيست

به خدا وقت نمیکنم خواهر 

میرم بازار تا برای بچه ها خرید میکنم شب شده 

لوازم آرایشم ته کشیده

لباس برای عید نخریدم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
چی بگم والا خواهر دو تا پسر دبستانی فوق شیطون دارم و یه شوهر حساس میرم بازار هر کدوم رو به یه طرف دس ...

خب چرا با يچه ها ميري خريد ؟

و به خودت سخت ميگيري؟

وقتي مدرسه هستن برو

منم دوتا پسر دارم

يكبارم نمبرمشون خريد..

تنهايي و اينترنت خريد ميكنم

و وقتي مدرسه هستن.

تازه من سركارم ميرم.

خريد خونه رو هم ماهانه كن

حالا من نميگم همه بوتاكس كنن و باوند باشند

و ..

ولي لباس مرتب واقعا مهمه

💕

به خدا وقت نمیکنم خواهر میرم بازار تا برای بچه ها خرید میکنم شب شده لوازم آرایشم ته کشیدهلباس برای ع ...

من لوازم آرابشی اینترنتی میخرم از خانومی بخر

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

درست میشه غصه نخور

پناه بر خدا 

خیلی از خودم بدم اومد 

بعضی زنا مثل ملکه میمونن 

بعضیا مثل کلفت

عزیزم مشکل از تو هست

تو این دوره حتی اگه دخترا پول هم نداشته باشن چند تا لاک خوشگل می‌خرن با لباس هاشون ست میکنن

اصلاح هم که دیگه همه تو خونه انجام میدن

موهای بلوند هم اصلا چیز جذابی نیست که دلت رفته

کم گیری از خودت هست به بند خودت نیستی

چه بد که ملاک زیبایی و زن بودن و با کلاس بودن موی بلوند کراتین شده و لب ژل زده و ناخن هست!!اینها بد نیست ولی برای خانم بودن و زن بودن مسایل دیگه خیلی مهم تره .نه فقط ظاهر ...

عزیزم مشکل از تو هستتو این دوره حتی اگه دخترا پول هم نداشته باشن چند تا لاک خوشگل می‌خرن با لباس هاش ...

راست میگی والا 

کم گیری از خودمه 

همه ی طلاهامو قبل از عید دادم برای خرید ملک جدید 

حتی یه اکسسوری هم بهم آویزون نبود 

اهل لاک و کاشت ناخون و مژه که  نیستم چون نماز میخونم

نمیدونم چرا زن دومیا انقدر عزیز میشن واسه شوهرتوهم به خودت برس عزیزم.

کلا زنی که به خودش برسه عزیزه پیش شوهر .‌میگن اول خودت باید خودت خودتو دوست داشته باشی و احترام بذاری تا دیگران هم بهت احترام بذارن

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
راست میگی والا کم گیری از خودمه همه ی طلاهامو قبل از عید دادم برای خرید ملک جدید حتی یه اکسسوری هم ب ...

بنظرم یه دستبند ظریف یه انگشتر مینیمال خیلی بهتر از ۶ تا النگو پهن هستش

الان میتونی با ۱ میلیون خیلی اکسسوری بخری بشرطی که قیمت مناسب برداری

منم کاشت ندارم 

ولی لاک دارم

وسایل اصلاح تو خونه دارم 

لباس های دخترانه که میتونی بپوشی

پس ببین دست تو هست

چه بد که ملاک زیبایی و زن بودن و با کلاس بودن موی بلوند کراتین شده و لب ژل زده و ناخن هست!!اینها بد ...

درسته گلم 

همسرمم همین رو گفت 

توهین نباشه به بی حجابا ولی خانومه حجابم نداشت 

ولی کاش من لا اقل سر و وضعم بهتر بود 

از یک فروردین اومدیم مسافرت و جلو آفتاب جنوب سوخته بودم 

عینک  و ساعتنیاورده بودم ادکلن دم دستم نبود 

لباسام تو چمدون همه خط تا افتاده بود 

خیلی شلخته و بد در اولین دیدارمون ظاهر شدم