2777
2789
عنوان

خانما عذر می خوام شما هم وقتی عادت ماهانه هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 82 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مامان من سوراخمون کرده بااین رفتاراش😕

من ک دیگ ازدواج کردم ولی ماه رمضونا بایدسحری بیدارمیشدم اگربابام خونه بود تاعصر یانمیخوردم یاقایمکی میخوردم افطارم مینشستم پیششون سرسفره افطار کلا خیلی مسخره اس 

دیگه این یه اتفاقیه که توی بدن همه زنا میوفته افریده ی خداست درسته ادم بایدحرمت حفظ کنه احترام نگه داره ولی اصلا قبول ندارم ک اینجوری ام باشه

نه بابام میفهمید اما از داداشم مجرد بود پنهان میکردم چون دوست نداشتم متوجه شه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
نه😶تازه روزه نباشم راحت میخورم ناهار و اینا روواقعا چرا مادرتون همچین اصراری داره؟؟

بله..

وقتی هم منمی گم چ عیبی داره پدرمه نمی دونی چه کلماتی می بنده به ریشم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

نه 

مامان من ۶۵ سالشه

زمان مجردی یعنی ۱۵-۲۰ سال پیش!

هیچوقت بما اینطوری نمی‌گفت نمیگفت قایم کنین ولی ما خودمون رعایت میکردیم بابامم میدونست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید