2777
2789
عنوان

بیماری ناشناخته😒😒😒😪

205 بازدید | 26 پست

سلام به حق این روزای عزیز دوستان راهنمایی کنید  خواهرم ۲۱سالشه چند باری درگیر تشنج شده بدون هیچ پیش زمینه ای چند بار بردیم دکتر کلی آزمایش نوار مغزی سی تی اسکن هیچ چیزی مشخص نبود الان چهار ساله سالی یکبار براش اتفاق می افته عاجزیم نمی دونیم چیکار کنیم اولین بار که این اتفاق براش پیش اومد چند روز قبلش سگای ولگرد حمله کردن بهش به نظرتون میتونه ربطی داشته باشه و یکی دیگه از چیزایی که بهش مشکوکیم روده شه نوبت دکتر برای یه هفته دیگه داره اکثر خیلی دیر دفع داره تروخدا راهنمایی کنید خواهش میکنم خودش خیلی ناراحته بابت این مشکل.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سگا گازش هم کرفتن؟

نه فقط حمله کردن بهش یه مرده رسیده بود اما میگفت پاهام جون نداشتن بلند شم الانم وقتی تشنج میکنه یه حالتی داره وقتی میریم جلو نمیشناسه یه حالت ترس داره بمیرم براش 

الله اکبر              

الله اکبر                            

الله اکبر                                   

الله اکبر           

اشهد ان لا اله الّا الله .

اشهد ان لا اله الّا الله.

اشهد ان محمداً رسول الله .

اشهد ان محمداً رسول الله .

اشهد آن علیاً ولی الله 

اشهد ان علیاً ولی الله

یک بار این که نوشتم روی خواهرت بخون ببین دچار تنگی نفس با سردردی یا حالت بدی نمیشه ؟

«شاهی بدون کلاه»

ممنونم نه این حالتو نداره اما یه روز گفت آبجی یه چی بگم نمیخندی بهم احساس میکنم یه سایه باهامه

ممکنه طلسمش کرده باشن یک طلسم سیاهی احتمالا باطلش کنین باید حتما پیش یک فرد اسلامی البته اگر طلسم سیاه باشه چون من شنیدم 

«شاهی بدون کلاه»

ممکنه طلسمش کرده باشن یک طلسم سیاهی احتمالا باطلش کنین باید حتما پیش یک فرد اسلامی البته اگر طلسم سی ...

خودمم همچین فکری کردم چون حالتاش اینو نشون میده باید پیگیرش باشم کلن روحیه شو از دست داده میگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم خواستگارای خوبی داره همشو رد میکنه

خودمم همچین فکری کردم چون حالتاش اینو نشون میده باید پیگیرش باشم کلن روحیه شو از دست داده میگه هیچ و ...

پس قطعا طلسم سیاه داره 

چون طلسم سیاه یکی از نشونه هاش سردرد بیماری از این قبایل 

بعد ازدواج نکردن

«شاهی بدون کلاه»

پس قطعا طلسم سیاه داره چون طلسم سیاه یکی از نشونه هاش سردرد بیماری از این قبایل بعد ازدواج نکردن

حالا حتی اگ طلسم باش کسی رو نمیشه پیدا کرد ک بشه بهش اعتماد کرد کار درست انجام بده

خودمم همچین فکری کردم چون حالتاش اینو نشون میده باید پیگیرش باشم کلن روحیه شو از دست داده میگه هیچ و ...

هرچ سریع تر به یه شخص معتبر و متخصص سید در زمینه طلسم مراجعه کنید 

هرچ سریعتر و با پدر و مادرتون در میان بزارین اینو