2777
2789
عنوان

بیماری ناشناخته😒😒😒😪

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچ سریع تر به یه شخص معتبر و متخصص سید در زمینه طلسم مراجعه کنید هرچ سریعتر و با پدر و مادرتون در م ...

مامانم میدونه کارش شده گریه اما واقعیتش به طلسم فکر نکرده بودیم اما پیگیرش میشیم

خیلی ممنونم نمیدونستم اینو

بله خواهش میکنم چون من متن بالا رو که گفتم بخونین و‌خوندین و هیچ علائمی نداشت مطمئن شدم که از جن و همزاد نیست اما ماباقی صحبت ها طلسم فهمیدم 

«شاهی بدون کلاه»

مامانم میدونه کارش شده گریه اما واقعیتش به طلسم فکر نکرده بودیم اما پیگیرش میشیم

راستی اینم بگم بعضی طلسم ها دفن و دفینه ای هستن مثل همین طلسم سیاه باید پیش یک دعا نویسی برین که موکل داشته باشه و اینو بکشه بیرون 

بعد که رفتین پیش دعا نویس یک سری سوال ازش بپرسین که مطمئن بشین دعانویس مسلمان هست و شیطانی و دروغگو  نیست 

اولین سوال حتما بپرسین 

که آیا شما تضمینی کار میکنی یا نه ؟ که اگر گفت اره شکی نکن بدون تردید میگم شیاد و دروغگو این از این 

بعد محیط دور و برش و نگاه کنین که از چی هست بوی گلاب یا تمیزی میاد یانه ؟ 

بعد بهش بگین مثلا رنگ زرد در علوم غریبه چه خواصی داره ؟ 

که باید جواب بده در روز یکشنبه و پنج شنبه جهت دعا های شمسی ازش استفاده میکنیم اینطور 

«شاهی بدون کلاه»