2777
2789
عنوان

حالتون با چی خوب میشه وقتی

105 بازدید | 16 پست

روزایی که حال دلتون خوش نیست و خیلی احساس تنهایی میکنید چی کار میکنید که حالتون خوب میشه !؟! 😥😒😔

کاش دوست صمیمی داشتم ... 

یا حضرت رقیه 💞

نماز میخونم.  استغفار کبیره. میخونم ازگوگل. و گریه میکنم ویا قران میخونم باصوت وتصویر فارسی ازگوگل.    باخدا دردودل میکنم. ودرحق خودم ودیگران دعامیکنم. اروم‌میشم.  میرم حیاطو‌میشورم میشینم اونجا. هم قران میخونم‌هم نماز‌.   ارامش میده بهم طبیعت

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای گرفتاری زیاد و پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من قرانومیگیرم بغل گریه میکنمو با خدا حرف میزنم

یا میرم سجده قرانو میزارم رو قلبم‌ و گریه میکنم

یا حرم امام رضارو انلاین نگاه میکنم باهاش دردودل میکنم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

آهنگ گوش دادن.اولش غمگین میزارم بعد یواش یواش میبرم سمت آهنگ انگیزشی و انرژی زا.بعضی وقتا هم می م پارک ورزش یا تمرین میکنم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

یه تایمی با دعا یا نی نی سایت بودن با خواهرام ‌الان فقط تنهایی.نه خدا نه خواهرام دیگه نمیتونم بهشون ...

منم دقیقا . حس میکنم تنها ترین ادم دنیام 

کارم شده غصه خوردن و گریه کردن 

یا حضرت رقیه 💞

هیچی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ میِشَن‌ایِن‌جَمآعَت‌اَز‌مُحبَت‌𝐇𝐀𝐑🚷🍃.. ‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ 𝐈 𝐢𝐠𝐧𝐨𝐫𝐞𝐝 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮  همه رو بخاطر تو نادیده گرفتم.!🐈‍⬛️   از سقوط یاد گرفتم 𝐏𝐚𝐫𝐯𝐚𝐳🖤🪽  ‌‌ ️

😔😔 من دوس دارم بمیرم بخدا

آرزومه ینی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ میِشَن‌ایِن‌جَمآعَت‌اَز‌مُحبَت‌𝐇𝐀𝐑🚷🍃.. ‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ 𝐈 𝐢𝐠𝐧𝐨𝐫𝐞𝐝 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮  همه رو بخاطر تو نادیده گرفتم.!🐈‍⬛️   از سقوط یاد گرفتم 𝐏𝐚𝐫𝐯𝐚𝐳🖤🪽  ‌‌ ️