2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 35 پست
سلام الان جدا بشی خیلی بهتره تا اینکه چندسال بعد با یکی دوتا بچه جدا بشی

منم همینو میگم با خودم میگم من که مشکل دارم همین الان هنوز یه سال شده برم دنبال زندگیم خلاص شم ولی پدر و مادرم نمیزارن هر موقع هم میام خونه پدرم سرکوفت میزنه یه جوری حرف میزنن که انگار اضافییم

بعد هم از این و اون میگن که اونا زندگیشون اینجوری بوده ولی الان دارن زندگی میکنن شوهر من غر میزنع همش یا پول نمیده کارایه خسیس بازی در میاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شماره منو کسی داده بود حالا کی نمی‌دونم و نفهمیدم کی و اینکه میخاست به حساب با من دوست شه چرند می‌گف ...

و بعدشم ذخیره می‌کنه تو گوشیش به گمونم اینجوری که من فکر میکنم میخاد که من مهریه بهم تعلق نگیره شاید چون میگه اینا رو میرم نشون میدم که فک کردی مهریه بهت میدم  البته بگم من قبلش چیزی نمیگم و بعدش به یک دفعه این حرف و میزنع بهم

وقتی خونه پدر جا نداری و سرکوفتت میزنن همین میشه چرا من خیلی غرور دارم ولی مجبورم بزارم کنار

بی جایی خونه پدر بهتر از زندگی با کسی هست ک بیرونت میکنه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40