کتابدار مدیر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 559 عنوان چرا هر کی میفهمه بچه سومم دختره | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 49 پست یه چیزی میگه خیلی دلم شکسته از همکار تا فامیل یکی میگه حیف آدم پسرم میخواد یکی میگه حالا شاید اشتباه شده ، یکی میگه حالا غصه نخور سالم باشه اصلا من چیزی نمیگم نشونم نمیدم ناراحتم 1404/01/10 | 10:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتابدار مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 559 بعضیا شعور ندارنمنم دوتا دختر دارم دوست دارم ۳تا بچه داشته باشم از لحاظ مالی مشکلی ندارم خداروشکر ا ... من این یکی رو شانس آوردم که مادر شوهرم چون از پسرانش بدش میاد از پسر متنفره
گلپر۷۳_۹۳ عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3238 من این یکی رو شانس آوردم که مادر شوهرم چون از پسرانش بدش میاد از پسر متنفره 😅
راحله۴۰۰ عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 1990 حالا دایی من دو تا پسر داشت. پسراش حدود ۲٠-۲۵ ساله بودن که داییم فوت شد. بعد مامانبزرگم همش با طعنه ... واقعا نمیشه بست...یا خداااا با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم بیشتر ببینیدبستن
altinay عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3490 بعضیا شعور ندارنمنم دوتا دختر دارم دوست دارم ۳تا بچه داشته باشم از لحاظ مالی مشکلی ندارم خداروشکر ا ... عزیز ببخشید سوال میکنم شما از لحاظ روحی و جسمی و نیازها و آموزش های بچه ها چطور برنامه ریزی میکنید که میتونید به بچه سوم هم فکر کنید ؟
kosar12561 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 448 والا دوست من ۴ تا پسر دارهبه اونم همین حرفا رو میزننمن اینو پذیرفتم که به کسی که از یه جنس بچه داره حرف بزننولی آدم اگه درون خودش بتونه این مسئله رو حل کنه حرف مردم نمیتونه روش اثر بزاره