2777
2789
عنوان

چرا هر کی می‌فهمه بچه سومم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 50 پست

تقصیر خودته ی ذره زبون داشته باش کسی گفت بگو خرجشو شما نمیدی ک ؟

مثلا ی سریا پسر داشتن چ گلی به سرشون زدن!؟

دختر پسر فرقی نداره 

جلوشونو نگیری بچت بزرگ شدنی جلوش میگن 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میدونستم نود درصد اونی که دو تا دختر داره سومی هم همینطوره

من یه پسر دارم یه دختر دوستن سه تا دختر داره همیشه حسرتش میخورم سه تایی باهم حاضر میشن همو راهنمایی میکنن دعوا میکنن پشت هم در میان  دو تاشون قهر بودنی سومی اشتی میده کاش منم حداقل دوتا دختر داشتم 

اره میدونستم نود درصد اونی که دو تا دختر داره سومی هم همینطوره

اشکالش چیه سومی هم دختر باشه ..اینقدر لذت دارن باهم بزرگ میشن میرن سر خونه زندگیشون دومادا میان خواهرا همدیگه رو دارن رفت و امد باهمه فقط دیگه نمیخوان با فک و فامیل برن و بیان .دومادم جای پسرته سه دوماد نصیبت میشه ..موهاشونو میبافی عاشق مو بافتن دختر بچه هام لباسای قری میپوشی پسرو که نمیشه هیچ کاری کرد نه لباس قری موهاشو بخوای ببافی کیف دنیا رو کن دختر خدارو شکر 

حالا دایی من دو تا پسر داشت. پسراش حدود ۲٠-۲۵ ساله بودن که داییم فوت شد. بعد مامانبزرگم همش با طعنه به زنداییم میگفت پسر دختر میخواست تو نتونستی براش بیاری آرزو به دل موند😂😂در دهن مردمو نمیشه بست عزیزم

والا نمیدونم ملت چشونه ک تو تصمیم خداهم دخالت میکنن وقتی خدا صلاح دونسته دخترداربشی قطعا دیده برات بهتره و صلاحیت نگهداریشو داشتی ک بهت داده انشالا قدمش خیرباشه مامان منم کل عمرش حرف شنید چون ما۳تا دخترشدیم حتی الانم بمن میگن عه داداش نداری ناراحت نباش انگار داداش قراره چه گلی ب سرم بزنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مگه هنوز تخت پادشاهی وجود داره؟البته شاید تو خانواده شما باشه🙁

نه والا نیست من اصلا برام مهم نیست حرف مردم،دوزار ارزش نداره چون همه مشکل دارن و نمیتونن حل کنن بعد برای تخلیه عقده های روانیشون میخوان سرک بکشن تو زندگی بقیه و اونا رو تحقیر کنن.

اشکالش چیه سومی هم دختر باشه ..اینقدر لذت دارن باهم بزرگ میشن میرن سر خونه زندگیشون دومادا میان خواه ...

قصدت از بچه داشتن فقط مو بافتن و لباس قری پوشیدنه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خب وقتی تصمیم گرفتی باردار بشی میدونستی یا دختر میشه یا پسر پس واقعا این حرفت بی منطقه.

آخه ببین مثلا دوستم که یکسال تحت درمان روان شناس بود به خاطر سقطی که کرد بچش احتمال بیماری داشت دختر بود  رو انداخت دستشویی فقط من میدونستم و مادر و همسرش یکسال با هام درد و دل میکرد دوباره باردار شد به دروغ گفت بچم دختره چون من دو تا دختر داشتم ماه هفت گفت پسره دلم شکست به خاطر فکری که راجع بهم کرده بود باردار که شدم بهش نگفتم وقتی فهمید گفت حالا سالم باشه غصه نخور ، به همکارم زنگ زدم عید و تبریک بگم میگم باردارم میگه حیف آدم پسر میخواد مثلا تحصیل کرده

آخه ببین مثلا دوستم که یکسال تحت درمان روان شناس بود به خاطر سقطی که کرد بچش احتمال بیماری داشت دختر ...

من بچم پسره اونم اولی بعد رفیقم منو دید گفت آخی اشکال نداره انشالله دومی دختر باشه

حالا اگه اولی دختر بود حرفش برعکس بود

بعضیا کلا بیشعورن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
قصدت از بچه داشتن فقط مو بافتن و لباس قری پوشیدنه؟

عزیزم اونایی که دختر دارن خیلی کیف دنیا رو میکنن این مثالشه 

من پسر دارم دوتا ولی عاشق دختر بچه هام ای خدا دلم قنج میره براشون با مامانشون میشنن حرف زدن مامانشون هرچی میپوشه مامان منم میخوام مامان منم میخوام موهامو مثل تو درست کنم ای خدا🤗🥰

ببین حساس نشو گاهی چون حس خودت خوب نیست حرفای دیگران رو منظور دار میبینی

اره خوب به عروس عمم پیام دادم احوالش بپرسم تازه فهمیده بود من باردارم و دختره گفتم گل پسرت خوبه گفت به خدا سونو چیزی نگفته پسره در حالی که همه میدونستن به همه گفته بود خودش سه تا پسر شد خیلی دختر میخواست خوب دلم می‌شکنه من با حسرت بهش پیام ندادم 

اره خوب به عروس عمم پیام دادم احوالش بپرسم تازه فهمیده بود من باردارم و دختره گفتم گل پسرت خوبه گفت ...

بعضیا شعور ندارن‌

منم دوتا دختر دارم دوست دارم ۳تا بچه داشته باشم از لحاظ مالی مشکلی ندارم خداروشکر 

اما دروغ چرا دوست دارم سومی پسر باشه هم برای تجربه اش هم‌ دهن مردم بسته بشه خصوصا خانواده شوهرم

اما از طرفی میترسم ناشکری کرده باشم برای جنسیت بچه

برای همین به شدت دودلم بیارم یا نه خودم ۳۱ سالمه

اره متاسفانه وقتی دختر میشه مخصوصا کسایی که ارزوی پسر دارن بیشتر فکر میکنن باید همدردی کنن اونایی هم که دختر میخوان تو دلشون میگن کاش منم یکیشو داشتم و هی میخوان ثابت کنن پسر هم خوبه اونایی هم که دوتاشو دارن مینالن باهم نمیسازن کاش یه جنس بودن

ربطی به تو نداره عزیزم هرکی با توجه به ارزو و فکر خودش حرف میزنه