2777
2789
عنوان

مامانم بهم می گه خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

بیخیال ..منم ناخنام بلند خیلی بدش میاد .کلا قدیمیا چون خودشون اهل آرایش نبوده ن مخالفن ..شایدم حسادته چون خودشون تو جوونی نتونستن به خودشون برسن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سفید کننده اشکال نداره. ولی برق لب نزن اگه فقط مرد متاهل بیاد خونتون. چون مامانت حساسه

تو هم لنگه مادر اسی لطفا افکار پوسیده تون رو برا خودتون نگه دارین ، مردای لنگه خودتون هم اگه با برق لب تحریک میشن نیان خونه ای که دختر جوان داره 

حتما تو مجردی به خودش همین حرفا رو گفتن که الان داره به تو میگه

فکر نکنم...

اخه مامان بزرگم اینجوری نیست بنده خدا..

بیشتر تاثیرات بابامه..

با اون زندگی کرده دیدگاهاشو برداشته

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

متاسفانه نسل قدیم اکثرا مغزشون ایراد داره

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید
خدا بهت صبر بده فقط امیدوارم این رفتار سمی خانواده باعث نشه برای رهایی ازشون با یه مرد بدتر ازدواج ک ...

نه این کارو نمی کنم..

چون از این ازدواجا از نزدیک دیدم درس عبرت شده برام

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
فکر نکنم...اخه مامان بزرگم اینجوری نیست بنده خدا..بیشتر تاثیرات بابامه..با اون زندگی کرده دیدگاهاشو ...

کلا هرچی هست عقده های خودشونه که دارن رو دختراشون پیاده میکنن اکثرا این زنا به پسز خیلی آزادی میدن ولی دختر حق نداره 

تو هم لنگه مادر اسی لطفا افکار پوسیده تون رو برا خودتون نگه دارین ، مردای لنگه خودتون هم اگه با برق ...

اولا من با شما حرف نزدم .مودب باشین. خدا ذات کرد رو اینجوری آفریده .متاسفانه زود تحریک میشن دست خودشون نیست. انشاا.. تجربه میکنی میفهمی چی/میگم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اولا من با شما حرف نزدم .مودب باشین. خدا ذات کرد رو اینجوری آفریده .متاسفانه زود تحریک میشن دست خودش ...

مرد غلط کرده با هرچیزی تحریک میشه یکم جلو تنبونشو نگه داره بد نیست 

دیدی گفتم عین همین پیرزن عقده ای ها هستی چیو مثلا قراره تجربه کنم ؟ اطراف من مردا با هر چیز ماده ای تحریک نمیشن اختیارشونو از دست بدن 

اهمیت نده خودت باش هرجوری که دوست داری بپوش تو  اختیار خودتو داری کسی نمیتونه نطر بده 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بیشتر ببینید

خراب به کسی میگن صبح تا شب تو کوچه خیابون اینور و اونور بلانسبت ول باشه و هر شب با یکی برنامه ....

بی حیا و بد دهن باشه و کلا دیگه عفت و پاک بودن خودش رو برده زیر سوال 

خب چی میشه بعضی وقتی آدم پریوده یا سر و صورتش مثل گچ سفیده من مثلا وقتایی که آرایش نمیکردم اطرافیانم ازم میپرسیدن چی شده حالت بده گریه کردی چرا انقدر سفید شدی چرا انقدر بیحالی حالا بیا توجیه کن فقط آرایش نکردم