2777
2789

گوشام و گلوم شدیدا درد میکرد دو سه سری دکتر رفتم دارو خوردم اثر نداشت تااینکه دوروزه دقیقا دارم کواموکسی کلاو میخورم و گوش درد و گلو دردم بهتر شده الان دو روز پیش اومدم خونه ی پدرم ،پدرم سرماخورده بود و از من مخفی کرد و من تازهدفهمیدم نمیدونم برم یا بمونم از یه طرف گوشام بخاطر سرماخوردگی قبلم اینطور شده و میترسم دوباره سرمابخورم و بدتر بشه گوش دردم از یه طرف میترسم اگه برم پدرم  ناراحت بشه اینم داخل پرانتز بگم میخواستم تا ده روز اینجا باشم ولی پدرم بدسرماخورده از اونور میترسم مادر و برادرم هم بگیرن و اوضاع گوشم بدتر بشه 😢

بنظرتون چیکار کنم ؟ 

شمارو نمیدونم ولی من با دود عنبرنسا فقط گوش دردمخوب میشه .امتحان کن ضرر نمیبینی ......یه قطره خیلی کم عسل  طبیعی هم خوبه، گذاشتن سیر که خراش نداده باشی داخل گوش هم خوبه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شمارو نمیدونم ولی من با دود عنبرنسا فقط گوش دردمخوب میشه .امتحان کن ضرر نمیبینی ......یه قطره خیلی ک ...

همه اینارو امتحان کردم خوب نشدم خواهر ..

البته سیر تازه بودن یا فریز بودنش تاثیر داره ؟ من سیر فریز شده  کباب کردن و گذاشتم تو گوشام دو سه ساعت خوب بود بعد دوباره شروع میشد درداش  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینارو امتحان کردم خوب نشدم خواهر ..البته سیر تازه بودن یا فریز بودنش تاثیر داره ؟ من سیر فریز ش ...

کباب کردن نمیخواد سیر تازه بدون هیچی بذار داخلش ....

من اموکسی سیلین خوردم ، اب نمک غلیظ هم قرقره کردم و تودماغ هامم دادم ، یه قطره هم داخل گوشم زدم و دود عنبرنسارا دادم روزی دوبار به مدت یک هفته خوب شد .....وگرنه منم ۳ماه بود درگیر بودم 

کباب کردن نمیخواد سیر تازه بدون هیچی بذار داخلش ....من اموکسی سیلین خوردم ، اب نمک غلیظ هم قرقره کرد ...

من چندین بار انبرنیارا دود دادم تو گوشم چندین بار سیر فریز شده گذاشتم تو گوشم اب پیاز ریختم تو پنبه کردم تو گوشم قطره روغن بنفشه و حنظل چند بار ریختم گوش. ولی اثر نکرد که نکرد 

من چندین بار انبرنیارا دود دادم تو گوشم چندین بار سیر فریز شده گذاشتم تو گوشم اب پیاز ریختم تو پنبه ...

برو متخصص گوش و حلق و بینی ....شاید خدایینکرده یه شی و یا حشره ای داخل گوش باشه و نیاز به شستشو باشه 

برو متخصص گوش و حلق و بینی ....شاید خدایینکرده یه شی و یا حشره ای داخل گوش باشه و نیاز به شستشو باشه

دکتاب هرجا رفتم تا شانزدهم بسته بود دیگه یکجا رفتم بهم یه قرصی داد فعلا اون اثر کرده خوبه میترسم دوباره سرمابخورم بدتر بشم