2777
2789
عنوان

دوس دارم شبا برم خونش اما خجالت

817 بازدید | 40 پست

یکی از دوستام خونه تکی داره نزدیک دانشگاه بم گفت تو خونت دوره هروقت خواستی بیا اینجا بخواب یا استراحت کن حتی من نبودم کلید بهت میدم 

دوست مورد اعتمادمه

من خیلی دوس دارم سه روز در هفته برم شبا بمونم اما خجالت میکشم میترسم مزاحم باشم 

حتی ی شب رفتم کلی احترام گراشت کلی مواظبم بود و محبت کرد 

حالا بگبد چکار کنم بنظرتون برم یا نرم هم خیلی دوست دارم برم چون نزدیک دانشگاهم هم میترسم مزاحم باشم اما چندین بار گفته تا حالا

اگر میتونی دست خالی نرو پیشش 

اگر مزاحم باشی که چند بار بهت نمیگه بیا 

یک بار تعارف می‌کنه و تمام

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از من میشنوی نرو اون احترام همون دو سه بار اوله و اینکه هبچوقت کلیدو نگیر

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

برو یه مدت یا بهش بگو اگه دیدی خوب رفتار کرد ادامه بده اگه دیدی کم کم یجوری میکنه یعنی مزاحمی دیگه نرو راه دیگه ای نیست باید تست کنی یمدت

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

نرو 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

اگه خرجت رو میبری و کارای خونش رو هم باهاش انجام میدی برو ولی هفته ای ۳ روز بازم زیاده واسه استراحت! هم خونه حساب میشی

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..