2777
2789
عنوان

دوس دارم شبا برم خونش اما خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 40 پست
خب هرشب خوراکی ببرم ؟ 🤣

اره خو 😂

این حس صمیمیت و تشکر رو نشون میده 

البته صد در صد باید مراقب باشی که از حد معمول و معقول فراتر نری

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم سه شب فقط واسه خواب چ خرجی ببرم ؟ برا خوابه

خوب ادما با هم متفاوتن حالا بیشتر تو این تاپیک گفتن نرو ولی من اگه به کسی چند بار تعارف میکنم که بیا حتما دوست دارم که بیاد خونم یکی از اقواممون دانشجو که بود همیشه اخر هفته ها خونه ما بود تازه من هم از تنهایی در میومدم به نظرم برو ولی هفته ای یه بار یه خوراکی مثل چیپسی چیزی که دوست دارین اخر شب باهم بخورید ببر

عزیزم چه برای خواب چه برای هرچی سه روز در هفته خیلی زیاد هست، ماهی یکبار شایدم سه ماه یکبار ته تهش

میدونی اون خوابگاه دانشگاس اتاق تکی داره من خونم بیرونه با این شرایطم هفته ای سه بار برا خواب زیادع ؟ 

میدونی اون خوابگاه دانشگاس اتاق تکی داره من خونم بیرونه با این شرایطم هفته ای سه بار برا خواب زیادع ...

اره واقعا زیاده عزیزم، یعنی اونجور شما در واقع نصف هفته رو پیش دوستت هستی.

ماهی یکبار اونم فقط بری دیدنش و برگردی خونتون. 

سه ماه یکبار هر وقت دیدی خیلی تعارف زد برو بخواب پیشش.

🌶🔥

چرا دارم، قضیه رفیق فرق داره اونم کسی که تو خوابگاه زندگی میکنه. منم نظرم رو گفتم فقط،هرجور راحتی.

نظرت محترمه ♥️بار اخر ک رفتم شب خوابیدم فرداش گف میدونم راحت نخوابیدی باید عادت کنی راحت بخوابی اینجا بدون تعارف هزجیم میخپای بگی 

خالا با اینحرفا بازم زشته برم   ؟ 

نظرت محترمه ♥️بار اخر ک رفتم شب خوابیدم فرداش گف میدونم راحت نخوابیدی باید عادت کنی راحت بخوابی اینج ...

نه عزیزم برو حالا که هم خودت دوست داری هم ایشون خیلی اصرار داره و خاکی هست،ولی خب بازم کمش کن هفته ای یکبار یا دو بار، بعضی اوقات هم که میری یه چی بخر ببر باهم بخورین.

🌶🔥