هیچ چی حالیشون نیست... به خدا اندازه یه ادم معمولی هم عقل ندارن بعضیاشون!!! ما دختر خاله مو بردیم واسه زانوی پرانتزی.. پاهاشم رو به داخل میذاره کلا راه رفتنش طبیعی نیست. دکتره گفته خب طبیعیت بدنش همینه بپذیرین!!!!! یه بار خودم رفتم تو ۱۶ سالگی میگم راهی هست قدم بلند تر شه جای اینکه عکس بگیره از صفحات رشدم میخنده میگه برو قدت خوبه قد بلند به چه درد میخوره به جز باز کردن لامپ.. مریص بعدی....
واسه یه مشکل دیگه رفتم میگم بابا من بدنم اینطوری بو میده طبیعی نیست اصلا من هر روز دوش میگیرم مث گاو برگشته میگه عزیزم خب راه حلش اینه هفته ای دو بار بری دوش بگیری😐😐یه بار هم چشمم طی یک اتفاقی یک ضربه خیلیییی محکم و بدی خورده بود اندازه ی یه مشت باد کرده بود قرمززز عفونت شدید کرده بود اصلا نمی دیدیم جایی رو.رفتم دکتر مرده اصلا گوش نمیداد چی دارم میگم جمله اول رو نگفته بودم یه دارو نوشت داد زد مریص بعدی!
اگه مشکلی داشتین و براتون مهم بود ده برابر خرج کنین برین مطب شخصی تووخدا، درسته بعضیاشون نصف پولی که میگیرین اضافه ست ولی چون پول میگیرن اهمیت میدن بهتون دنبال درمانن، نه که بخوان یه چرتی بگن برین بیرون مریص بعدی بیاد