2777
2789

داداشم ۲۲ سالشه دختر خالم ۲۵ سه سال اختلاف سنی دارن نمیدونم چی از داداش من دیده خوشش اومده ولی داداشم آبجی الهی قربونش بره یه پارچ عشقه من مستقیم به داداشم نگفتم فقط ضمنی اشاره کردم گفت ازدواج فامیلی اعتقاد ندارم منم همینو به دختر خالم گفتم ولی منو مقصر میدونه میگه تو نمیزاری ولی منو دوسش داذم بدستش میارم هر جور که شده الان داداشم خوابیده گوشیش اس ام اس اومد دیدم دختر خالم پیام داده بهش نوشته مولوی میگه تو را نه در ذهنم دوست دارم و نه در قلبم زیرا روزی ذهنم فراموش میکند و قلبم از تپش می ایستد تو را با روحم دوست دارم زیرا روحم همیشه پایدار است و نه فراموش می کند و نه از تپش می ایستد عصبی شد پیامو حذف کردم از گوشیش  ول کن جگرگوشه آبجی نیست دیوونم کرده 😤😤

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

تازه سه سال هم ازش بزرگتره 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا چرا انقد قربون صدقه داداشت میری والا ما دخترخالت نیستم و قرار نیس داداشتو بدزدیم 😂😂

ولش کن خوده داداشت وقتی میگه ازدواج فامیلی نه و... خودش بلده چی بگه بهش، تو بخوای حساسیت نشون بدی بیشتر توجهی داداشت رو جلب میکنی که بره سمتش

با هیچی مشکل ندارم به جز اون سه سال وخدا به داد اون داداش برسه با این آبجی من رمز گوشی پسرمو ندارم ش ...

خواب بود من تک آبجی شم به من به شدت علاقه منده 💖

دو روز دیگ همونم گیرتون نمیاد اینقد عتیقه بازی در نیار داداش ام اگه مخالفه خودش زبون داره و بهش میگه

اوووه چه فراوان دختر حتما باید از تو فامیل باشه همسر تنها فامیلی که آدم میتونه خودش انتخاب کنه حالا چرا دوباره بره همونو از خود فامیل انتخاب کنه ؟

الان پیامشو‌پاک‌کردی. بعدنو‌میخوای چه‌کنی. اگر قسمت هم باشند هر کار بکنی هم میشه. دختر حالت عیبی داره؟ والا سه سال بزرگتر که عیب نیست. چرا نگرانی؟ داداشت‌که‌خودش نمی‌خواد پس‌تو‌ خودتو درگیر نکن‌و‌دخالت نده. اگر ایراد بزرگی‌داره‌دختر‌خالت، خب میشه رفتارتو‌هضم‌کرد

خواب بود من تک آبجی شم به من به شدت علاقه منده 💖

الان همه تکن دیگه 

اون رمزشو میده تو نگیر 

پسرارو بچه ننه بار نیارین 

اگر قراره نه بگه بذار خودش بگه 

تو راهنماش باش تو زندگی 

اونقدر قابل اطمینان که بیاد با تو حرفبزنه 

همین داداش پس فردا همه چی رو ازت پنهون میکنه 

الان پیامشو‌پاک‌کردی. بعدنو‌میخوای چه‌کنی. اگر قسمت هم باشند هر کار بکنی هم میشه. دختر حالت عیبی دار ...

حالا ک پیامش رو پاک کردی یعنی داری سنگ میندازی عزیزم.  

اونم بستگی ب داداشت داره 

اگه نمیخواد ک بهش بگه نمیخوامت تمام. 

تو یه چیزی دیدی ک اینقد حرص و جوش میزنی 

یا اینکه از داداشت مطمئن نیستی عزیزم .

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦