داداشم ۲۲ سالشه دختر خالم ۲۵ سه سال اختلاف سنی دارن نمیدونم چی از داداش من دیده خوشش اومده ولی داداشم آبجی الهی قربونش بره یه پارچ عشقه من مستقیم به داداشم نگفتم فقط ضمنی اشاره کردم گفت ازدواج فامیلی اعتقاد ندارم منم همینو به دختر خالم گفتم ولی منو مقصر میدونه میگه تو نمیزاری ولی منو دوسش داذم بدستش میارم هر جور که شده الان داداشم خوابیده گوشیش اس ام اس اومد دیدم دختر خالم پیام داده بهش نوشته مولوی میگه تو را نه در ذهنم دوست دارم و نه در قلبم زیرا روزی ذهنم فراموش میکند و قلبم از تپش می ایستد تو را با روحم دوست دارم زیرا روحم همیشه پایدار است و نه فراموش می کند و نه از تپش می ایستد عصبی شد پیامو حذف کردم از گوشیش ول کن جگرگوشه آبجی نیست دیوونم کرده 😤😤
الان فراموشی یه درد نیست درمانه درخواست دوستی ندین لطفا برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
الان پیامشوپاککردی. بعدنومیخوای چهکنی. اگر قسمت هم باشند هر کار بکنی هم میشه. دختر حالت عیبی داره؟ والا سه سال بزرگتر که عیب نیست. چرا نگرانی؟ داداشتکهخودش نمیخواد پستو خودتو درگیر نکنودخالت نده. اگر ایراد بزرگیدارهدخترخالت، خب میشه رفتارتوهضمکرد