2777
2789
عنوان

بیایید ببینین دختر خالم به گوشی داداشم چی پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 30 پست
الان پیامشو‌پاک‌کردی. بعدنو‌میخوای چه‌کنی. اگر قسمت هم باشند هر کار بکنی هم میشه. دختر حالت عیبی دار ...

میگم قسمت راسته ؟؟؟ 

چقد بهش اعتقاد داری؟

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوووه چه فراوان دختر حتما باید از تو فامیل باشه همسر تنها فامیلی که آدم میتونه خودش انتخاب کنه حالا ...

حالا ک پیامش رو پاک کردی یعنی داری سنگ میندازی عزیزم.  

اونم بستگی ب داداشت داره 

اگه نمیخواد ک بهش بگه نمیخوامت تمام. 

تو یه چیزی دیدی ک اینقد حرص و جوش میزنی 

یا اینکه از داداشت مطمئن نیستی عزیزم .

حالا ک پیامش رو پاک کردی یعنی داری سنگ میندازی عزیزم. اونم بستگی ب داداشت داره اگه نمیخواد ک بهش بگ ...

آخه سه سال تفاوت سنی رو نمی تونم حضم کنم 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

من میگم قسمت...ولی تو بگو‌خواست‌خدامیگه: هرچه‌من‌خواستم نه آن‌می‌شودهر‌چه‌خدا خواست همان می‌شود

۱. ازدواج فامیلی       ۲. اختلاف سنی      اینا رو نمی تونم هضم کنم 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

آخه سه سال تفاوت سنی رو نمی تونم حضم کنم

اون دیگ ب ضرر دختر خالت هست . چون قطعا عقلش از پسره ک بیشتر باشه خیلی ب مشکل میخورن تو زندگی .

( البته ک به سن و سال نیست ) 

۱. ازدواج فامیلی ۲. اختلاف سنی اینا رو نمی تونم هضم کنم

ازوواج فامیلی بدی داره . ولی خوبی ام داره . اینکه واقعا طرفو میشناسی و میتونی اعتماد کنی . 

ازوواج فامیلی بدی داره . ولی خوبی ام داره . اینکه واقعا طرفو میشناسی و میتونی اعتماد کنی .

یه بدی هم داره که اگه پس فردا دعوایی یا مشکلی پیش بیاد رابطه کل فامیل و طایفه و خواهرا متشنج میشه و گاها به هم میریزه 

لطفا بزار داداشت تصمیم بگیره اگه دوستش داره که هیچ چیز نمیتونه مانعش بشه اگرم دوستش نداره که خودش ردش میکنه 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

حالا اصن مامان بابات قبول میکنن ؟

هنوز خبر ندارن ولی به احتمال زیاد نه 

یه بدی هم داره که اگه پس فردا دعوایی یا مشکلی پیش بیاد رابطه کل فامیل و طایفه و خواهرا متشنج میشه و ...

ارع این که هست . 

ولی چرا همش ب مشکل فکر می‌کنید 

داداشت ک اصن کوچیکه خیلی الان وقت ازدواجش نیست 

اومدی پس فردا واسه دختر خاله خاستگار بهتر اومد و رفت 

بخیال