2777
2789
عنوان

رشد نکردن قد بچه شش ماهه

65 بازدید | 9 پست

سلام توروخدا اگه تجربه ای دارید بگید

پسر من تا چهارماهگی قدش خیلی خوب بود از واکسن چهار ماهگی تا الان که هفت ماهش تموم شد تو این سه ماه کلا نیم سانت شاید رشد کرده قدش. تیرویید هم نداشت وزنشم خوبه . 

نگران نباش عزیزم ،مشکلی نیست قد بچه ها فرق نمیکنه دختر پسر تا ۱۵ سالگی رشد میکنه اگر مشکلی داشت یاعلائم هایی که نشون بده خدایی نکرده بیمارهست نیست اگر بوده هم شاید شما ننوشتی زیاد نگران نباشید 

فوق لیسانس دکترای ارشد متخصص پزشکی عمومی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نگران نباش عزیزم ،مشکلی نیست قد بچه ها فرق نمیکنه دختر پسر تا ۱۵ سالگی رشد میکنه اگر مشکلی داشت یاعل ...

عزیزم بچه ها ماههای اول رشدشون زیاد اینکه توی دوماه نیم سانت رشد کرده باید بررسی بشه رشد قدی مهمتر از رشد وزنی بچه س 

عزیزم بچه ها ماههای اول رشدشون زیاد اینکه توی دوماه نیم سانت رشد کرده باید بررسی بشه رشد قدی مهمتر ا ...

بله در جریان هستم اطلاع دارم ،درسشو خوندم ولی از لحاظ پزشکی این جریان به یک دونه دارو یا قرص حل میشه یا یک آمپول تقویتی مگر اینکه بیمار بیماری خواسی داشته باشه که موجب این موضوع شده باشه باید توسط پزشک مرتبط معاینه یا چکاپ انجام بشه 

نگران نباش عزیزم ،مشکلی نیست قد بچه ها فرق نمیکنه دختر پسر تا ۱۵ سالگی رشد میکنه اگر مشکلی داشت یاعل ...

نه کمخونی نداشت تو ازمایش، مشکلی نبود قشنک میشینه شیر خوب میخوره مشکل تغذیه هم نداره ، فقط الت تناسلیش هم یکم کوچیکه یک ماهگی بردم برای ختنه گفتن کوچیکه برو تا یکسال دیگه پیگیری نکردم

بله در جریان هستم اطلاع دارم ،درسشو خوندم ولی از لحاظ پزشکی این جریان به یک دونه دارو یا قرص حل میشه ...

اگه بیماری نداشته باشه حل میشه؟الان اصلا بحث کوتاهیش نیست نمیدونم چرا کلا رشد نکرده

نه کمخونی نداشت تو ازمایش، مشکلی نبود قشنک میشینه شیر خوب میخوره مشکل تغذیه هم نداره ، فقط الت تناسل ...

خداروشکر اون قضیه رو هم پیگیری کن که دیگه هیچ مشکلی نداشته باشه گلم 

اگه بیماری نداشته باشه حل میشه؟الان اصلا بحث کوتاهیش نیست نمیدونم چرا کلا رشد نکرده

اگر بیماری نداشته باشه حل میشه نگران نباشید ،رشد میکنه،با یه قرص یا آمپول بی شک رشد میکنه