2777
2789

پسرم دوسال و سه ماهشه با اسباب بازیاش بازی میکنه عادی اما گاهی یهو میبینم مثلا قاشق توی دستش تند تند تکون میده و انگار خوشش میاد با قیافه ی جدی!

یا مثلا عروسک ریز اینجوری تند تند تکون میده نگاه میکنه

این کارو شاید روزی دوبار یا سه بار نهایتش انجام بده اما من خیلی نگرانم چون جزو علاقه مندی های اوتیسم هستش علاقه ب چرخاندن یا تکان دادن!!!

حرفم چون خوب نمیزنه من به همه چیزش ناخوداگاه زیاد دقیق شدم نمیدونم عادیه یا نه…. هنوز جمله نمیگه

دیگه امروز قاشق قایم کردم ندادم بهش که بازیای عادی خودشو بکنه. میخوام بدونم دو سه بار هر دفعش در حد مثلا ۱۵ ثانیه اینکارو میکنه جزو کلیشه حساب میشه یا عادیه توروخدا راهنماییم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم عادیه کاملا نگران نباش زیادی حساس شدی

زیاد باهاش حرف بزن و داستان بخون ایشالله ی روز انقدر حرف بزنه سرتو بخوره🤣♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

کاملا عادیه تازه اگه بچه ی منو ببینی به بچه ی خودت امیدوار میشی😂😂😂😂

خیلی عادیه هیچ نگرانی نداره به خودت استرس نده

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
بیشتر ببینید
کاملا عادیه تازه اگه بچه ی منو ببینی به بچه ی خودت امیدوار میشی😂😂😂😂خیلی عادیه هیچ نگرانی نداره ب ...

انشالا همشون سلامت باشن من قشنک خودمو پیر کردم سر این بچه

خیلی خیلی منتظر حرف زدنشم انشالا❤️

اره بابا سخت نگیر کم کم

پسرعمه من تا کلاس اول حرف نمیزد بخدا یهو زبون وا کرد این  که دیگه عادیه جا داره

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
کاملا عادیه تازه اگه بچه ی منو ببینی به بچه ی خودت امیدوار میشی😂😂😂😂خیلی عادیه هیچ نگرانی نداره ب ...

من نمی‌دونم بچه منم دو ساله میشه این ماه اینم گاهی رو پنجه راه می‌ره چ مشکلیه نمی‌دونم 

من نمی‌دونم بچه منم دو ساله میشه این ماه اینم گاهی رو پنجه راه می‌ره چ مشکلیه نمی‌دونم

حسی حرکتیشون یکم ضعیفه باید تحرک داشته باشن با اب و خاک و طبیعت در ارتباط باشن علتش بیشتر زندگی اپارتمانی و دیجیتالیه