2777
2789
عنوان

باردار نمیشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 42 پست

حسم همیشه درست میگه  تا خوندم متنت را حسی بهم گفت استرس داری و استرس مانع گرفتن  نطفه میشه به خودت بگو شد بشه نشد ماه بعد و تو یک ماه فارغ از شمردن روزها  ک چندمه و  ..... فقط نزدیکی کن و بی خیال باش همون ماه باردار میشی

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور شدی باردار؟

بعد ۱ سال گفتم دیگه کلا نمیشم بیخیال شدم بدون پیشگیری بودم دیگه زد و یهو پری عقب افتاد رفتم آزمایش گفت بارداری

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیشتر ببینید
حسم همیشه درست میگه تا خوندم متنت را حسی بهم گفت استرس داری و استرس مانع گرفتن نطفه میشه به خودت ب ...

آره استارتر بزار کلا روز و تاریخ پری یادت بره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیشتر ببینید

عشقم برای بارداری اصن نباید استرس و نگرانی بخودت راه بدی 

بچه خودش تو زمان مقرر شده میاد

من خودم سال اول ازدواجم هرشب رابطه داشتم ولی بارداریم بعد ده ماه اتفاق افتاد تو روزایی که دقیقا مثه شما همش استرس داشتم و ناامید

بچه واقعا اون چیزی نیس که اینقدر اضطراب داری واسش 

همین بچه من الان بزرگ شده ۱۸ سالشه و پدرجدوآبادمو درآورده🙁باور کن اگه عقل الانمو داشتم هرگز بچه نمیاوردم 

شما هم ۱۴ روز بعد از پریودت نزدیکی داشته باش و بلافاصله سرویس نرو بزار تا صب بمونه درضمن این ۱۴ روز از اول روز پریودت که خونریزی شروع میشه حساب کن که دقیق میشه روز تخمک گذاریت

موفق باشی بازم میگم نگران نباش کاملن بیخیالی بگذرون 

آخه بیکاری از زندگیت لذت ببر تا ۳ سال بچه نیارین 😐

آخه تو این عید هم بهم میگفتن حامله نیستی؟ منم ناراحتم میشدم😔

خب عزیزدلم هرکی ازت این سوالو میپرسه بش بگو هنوز با همسرم تصمیم نگرفتیم که خانوادمون ۳ نفره بشه و سنم پایینه برای بارداری 

دهنشونو اینجوری ببند با اعتماد بنفس باش قوی و مقتدر🤭

من ده ساله دور از جونت ‌

ای وی اف هم کردم نشده ‌‌‌‌‌... وقتی خدا نمیخواد چ میشه کرد اما احساسم میگه شما همین دو سه ماهه باردار میشی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه