2777
2789
عنوان

مامانا کمک بچم تو کلاس اول رد میشه خدایا خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 118 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم انقدرنترس شدی مثل من... 

دخترم متولد96... 

همدن مهرماه که رفت اول فهمیدم بچه ی سومم باردارم ناخواسته... 

ی دخنر5ساله هم داررم...

ببین من به حذمرگ ویارفاجعه داشتم تاالان مه 7ماهه باقرص زندم دوماه تمام توجابودم باوجودهمه ی این سختی هاتموم زندگی روبوسیدم گذاشتم کنارهرشب که می اومدچون بعدازظهری فقط باهاش کارمیکردم خیال کیکردم هرشب فرداش امتحان داره... 

چشمش نکنم الان جزوبهترین هاست.. 

اوایل جیغ دادوحتی چندبارم باکتک خیال کردم درست میسه دیدم نه تنهابهترنمیشه بلکه بچه بیش ازحدمیترسه وزده میشه... 

الانم که هیده هرشب  4تادرس املاوریاضی حتی به زورشده باهاش کارمیکنم 

من 7ماخ بابچه کوچیک وشکم حامله بردم داوردم که این 1ماه باقی مونده نتبجه اش روببینم. 

اگرالان باهاش کارنکنی رم بگم بله میمونن نه تنهابچه شمابچه خودمم

پس تمام تلاشت بکن چون اینابازیگوسن یادشون میره پایه که قوی شد سال های بعدراحتی

وسلام. 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید
چرا آخه بعضیا اولش مشکل دارن تو یادگیری نگاه به همکلاسی هاش میکنم حسرت میخورم که اونا یاد گرفتن همه ...

وقتی بیش فعالی تشخیص دادن براش تمرکز حواس نداره طفلی چجوری باید یاد بگیره؟!! شما شش ماه دارو بده بعد اگر تاثیر نداشت دیگه نده.دو تا دکتر دیگه هم ببر اگر تشخیص بیش فعالی دادن داروشو بده

هرچقدر صحبت کردم راضی نشد بره باشگاه میگه کمی بزرگتر بشم میرمگوشی هم خواهرم یادش داده اصلا اهل گوشی ...

ب نظرم کلا گوشی هارو از خونه جمع کنید همین دوسه ماه 

خواهرم کارش به جایی رسیده بود گوشی ها میزاشت تو جلد بالشش ک بچه ها پیداشون نکنن

بچه های بیشفعال تمرکز ندارن

چجوری میخوای بدون تمرکز قبول هم بشه؟

حتما دکتر چیزی میدونه که دارو نوشته دیگه

برو پیش یه دکتر خوب و داروهاشو بده 

مطمئن باش دارو ندی بهش ممکنه خدایی نکرده تو دوران بلوغ خطا هایی بکنه که اصلا روت نشه تو اجتماع بری(دیدم که میگم)

پس داروها رو بده،اون داروها برا بیشفعالا منفعته تا ضرر

لطفا دعا کنین برام🥺💔

ببین کار با کلاس اولی صبر میخواد تو فک کن خودت داری زبان جدید یاد میگیری همین اندازه بلکه بیشتر واسه اونا سخته

اگر واقعا فک میکنی بچت مشکل یادکیری داره و بیش فعاله و نمیخوای دارو بدی ببرش درمانهای نوروفیدبک و لورتا هزینه اش یکم زیاده ولی درمان قطعیه بدون دارو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اول ازهمه باارامش باصبروتحمل...بعدتوکل بخداو

املا

املا

املا

روانخوانی وریاضی 

ببین چجوری نتیجه میگیری بقیه اش بسپاربه خداچون توتمام تلاشت روکردی. 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید
[QUOTE=377070090]آخه این دارو معجزه میکنه؟ مشکل یادگیریش اگر به گفته ی خودتون هوشش خوبه و مشکلش بیش ...

حتما از فردا سر وقت بهش میدم 

به امید خدا 

امیدوارم این مشکل بزرگ حل بشه 

آرزومه بره کلاس دوم 🩷