2777
2789
عنوان

مامانا کمک بچم تو کلاس اول رد میشه خدایا خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 118 پست

چرا داروش رو ندادی ؟ عوارض دادنش از ندادن دارو کمتره الان بچه ات اعتماد به نفسش رو از دست میده علاوه بر درس این بچه ها چون شلوغن یه جوری وجهه احتماعیش خدشه دار میشه .میدونی حتی احتمال هنجارشکنیش در آینده بیشترع 

بچه خود من بیش فعال بود و نه سال دارو خورده اگه نمیخورد مطمئنا درسش رو نمیتونست بخونه خودمم روانی میکرد .

الانم دیر نشده داروهاشو بده باهاش کار کن پاس میکنه انشالله چون اینجور بچه ها باهوشن فقط نمیتونن تمرکز کنن

من مربی پیش دبستانی هستم انقدر بچه اومدن پیش دبستانی رو گذروندم ولی من به خانواده هاشون گفتم امسال ن ...

نباید زود می‌فرستادم کلاس اول

آخه الان کل فامیل و همهههه فهمیدن کلاس اوله 

دوس ندارم کسی مسخرش کنه 

فوق العاده اهل تمسخر هستن بعضی افراد خانواده و اقوام ما 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا داروش رو ندادی ؟ عوارض دادنش از ندادن دارو کمتره الان بچه ات اعتماد به نفسش رو از دست میده علاوه ...

واقعا دیر نشده ؟؟؟ .آخه دستش شکسته بود یک ماه هم غیبت داشت از مدرسه 

کلی عقب موند از همه چی🥺

ب نظرم خوب کرد بهش نداد این داروها تاثیر مستقیم رو اعصاب.دارهاین بیش فعالی حالا مدشده کی زمان ما بچه ...

زمان ما کم بچه ی مردودی و با درس و یادگیری ضعیف نبود که چند سال تو پایه های اول و دوم و ابتدایی میموندن و بعدم ترک تحصیل میشدن! میدونید اینایی که شر هستن تو بزرگسالیشون رفتن سراغ اعتیاد و چاقو قمه کشی و کار خلاف ریشه در کودکیشون داره و اکثرا بخاطر بیش فعالیشون بوده؟؟

اصلا ناراحت نباش بزار اول بمونهپسرم همکلاسی داشت اصلا نوشتنو یاد نگرفته بود موند پایه اول عوضش سال ه ...

چرا آخه بعضیا اولش مشکل دارن تو یادگیری 

نگاه به همکلاسی هاش میکنم حسرت میخورم 

که اونا یاد گرفتن همه چی حتی جمله نویسی و جمع و تفریق و ...🥹

واقعا دیر نشده ؟؟؟ .آخه دستش شکسته بود یک ماه هم غیبت داشت از مدرسه کلی عقب موند از همه چی🥺

نه عزیزم دیر نشده داروها تمرکزش رو درست میکنه بعد بشین باهاش کار کن من بچه ام آما گی بود نمیدونستم بیش فعالی داره گریه میکردم تا دو خط بنویسه یا شعر حفظ کنه کاملا درکت میکنم .چه دارویی داده دکتر؟

عصبی شدم بخدامشق نوشتنی یا باهاش کار میکنم روانی میشمممممیشم یه مامان بی اعصاب و ناراحت 😭😭😭

اینکارو نکن درکت میکنم سخته ولی ب هیچ وجه داد ع نزن عصبی نشو برو تو اتاق اونقدر مشت بزن توی بالش تاخالی شی بعدشم صلوات بفرست آروم بگیری این بچه فقط باید با بازی بهش یاد بدی 

یه سینی بزرگ بزار آرد بریز توش روی آرد کلمات رو بنویسید باهم

یا دوتا لیوان یکبار مصرف بزار رو یکیشون حرف بنویس رو یکیش صدا هارو تونت بزن انواع بازی با الفباهست همه رو باهاش انجام بده ببین چه پیشرفتی میکنه

[QUOTE=377070090]آخه این دارو معجزه میکنه؟ مشکل یادگیریش 

اگر به گفته ی خودتون هوشش خوبه و مشکلش بیش فعالی و عدم تمرکزه خیلی براش مفیده. با عدم تمرکز هیچی یاد نمیگیره و در آینده ناهنجار و پرخاشگر میشه

نباید زود می‌فرستادم کلاس اولآخه الان کل فامیل و همهههه فهمیدن کلاس اوله دوس ندارم کسی مسخرش کنه فوق ...

با اعتماد به نفس بگو با اینکه معلمش مخالف بود و گفت بچه باهوشیه بذار بره دوم ولی من تشخیص دادم سال اول براش تکرار بشه بهتره چون سال پایه هست نمیخوام مثل بچه های دیگه ضعیف بره بالا

عزیزم عوارض پیش فعالی و آسیبی که به زندگیش میزنه خیلی بیشتر از عوارض قرص هاست، حالا شما به یه مشاور ...

هرچقدر صحبت کردم راضی نشد بره باشگاه 

میگه کمی بزرگتر بشم میرم

گوشی هم خواهرم یادش داده اصلا اهل گوشی نبود 

الان کلی فیلم و برنامه و بازی دانلود میکنه 😟

چرا آخه بعضیا اولش مشکل دارن تو یادگیری نگاه به همکلاسی هاش میکنم حسرت میخورم که اونا یاد گرفتن همه ...

در مقابل بچه هایی که مشکلاتبزرگتر دارن هم ببین .مشکل ما والدین اینه که در مورد بچه هامون کمال گرا هستیم و نمیتونیم مشکلشون رو بپذیریم

چرا آخه بعضیا اولش مشکل دارن تو یادگیری نگاه به همکلاسی هاش میکنم حسرت میخورم که اونا یاد گرفتن همه ...

مدرسشو عوض کن واسه سال دیگه ک خودتم راحت باشی

اکرمیخوای بزاریش پایه اول بمونه

اگر نه دوماه وقت داری حسابی با بازی باهاش کار کن 

مثلا سنگ بیارید ازش بخواه با سنک ها فلان حرف رو درست کنه