2777
2789
عنوان

بنظرتون چشم بعضی ها تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بآور میکنی تو طول سال مریض نمیشیم حتی بچمم امسال من که هیچی پسرم تا مردن رفت شوهرمو دو بار بردیم دکت ...

دور از جون ،می دونم عزیزم الان مامانم بیست روزه سرما خورده چندبارم دکتر بردیم و سرم زده ،زیادم‌ اوکی نیست ،اما خب بهار با مریضیاش میاد ،،، بعدشم چشم زخم یه موضوع آنیه ،مثلا همون آن یه خسارتی وارد میشه نه واسه دوسال ،،مگه اینکه راجبتون حرف بزنن ، من هر روز کندر و اسفند و برگ بو دود میدم ،باید مریم گلی هم باشه که ندارم فعلا ،اینا انرژی منفی و از خونه دور میکنه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
پسرم بدون دلیل کل بدنش قرمز شد صورتش افتضاح حتی ورم کرد دون دون قرمز گفتم الان مغزش میترکه دور از جو ...

خب اون دون دون ها بخاطر تب هست 

بازم اگ ب چشم کسی شک داری بعد دیدن و رفتن اون شخص در حد مزه چشیدن نمک بخورید برامحکم کاری اسپنددودکنید

❤ My love M❤💍
درسته ولی چون دت ساله میاد خونه م اینجوری میشم یه حسی پیدا کردم

پشت سرشون ک کلا رفتن از خونتون تخم مرغ بشکن  دور سرتون بچرخونید بزنید بشکنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
دوستان ب نظرتون ارزش داره ۵ گرم طلا بفروشم یکم پول بزارم روش آیفون بخرم دوست دارم این گوشی رو اما د ...

من باشم نمیخرم چون علاقه یی ندارم به گوشی و طلا گرون میشه 

از طرفی دلار گرون میشه و آیفون میره بالا 

دور از جون ،می دونم عزیزم الان مامانم بیست روزه سرما خورده چندبارم دکتر بردیم و سرم زده ،زیادم‌ اوکی ...

ایشالا بهتر شن 

ن اینکه دو ساله مریض باشیم 

اونا میان میرن دیگه مریض میشیم تا چن روز 

بنده اعتقاد دارم و وقتی مهمان میخاد بیاد یک قابلمه آب و نمک درست میکنم و بخیر میگذره ، نمک زیاد باشه ...

قابامه کوچیک؟؟ در طول سال اگه ابن فامیلمون بیاد خونمون بره بعدش دعوای بزرگی میشه 

چشم زخم اونطوری که بتونه وارد بدن یا روح ما بشه و اتفاقاتی رو رقم بزنه وجود نداره .. ولی خب انرژی منفی خارجی باعث تحریک انرژی های منفی درونمون میشه 🥲

اسپند دودمیکردی کاش

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱