2777
2789
عنوان

کاش یه کمپ ترک اعتیاد به چک کردن گوشی هم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 21 پست
ای گفتی کلا خودمو فراموش کردم

اصلا یکی از دلایل چک کردن ترس از دست دادنه یکی از دلایل ترس از دست دادن نبود عزت نفسه 

حالا عزت نفس چیه؟یعنی خودتو بی قید و شرط دوست داشته باشی به خودت عشق بدی 

عزت نفس که داشته باشی دیگرانم باهات محترمانه برخورد میکنن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ای گفتی کلا خودمو فراموش کردم

اگه کسی بخواد خیانت کنه بکنیش تو شیشه درشو ببندی هم باز کار خودشو میکنه و بهت توجهی نمیکنه.  پس الکی خودتو آزار نده. 

مورد بعدی اینکه گوشی پنهانی داشتن هم خیلی باب شده

پس بازم الکی خودتو آزار نده!   و اصل رو بر اعتماد بذار.  و وقتت رو سر عشق و محبت بذار نه چک کردن گوشی. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
چطور دوباره به دست بیارم

هرروز ده تا از خوبیای خودتو بنویس خوبیای اخلاقی ظاهری شخصیتی

نکات منفی خودتو بنویس و اونایی که قابل تغییرن مشخص کن و روش کار کن اما اونایی رو که نمیتونی تغییرشون بدی بپذیر و قبول کن 

هرروز با خودت تکرار کن که من ادم خوبی هستم و خودم رو دوست دارم و میپذیرم اینکه میگم تکرار کن یعنی مثلا داری ظرف میشوری زیرلب بدون صدا اینارو بگو داری دوش میگیری بازم بگو انقدر بگو تا رابطت با خودت خوب بشه و درگیر خودت باشی تا دیگران

مدیتیشن کن روزی ۱۰ دقیقه تو یه محیط تاریک دراز بکش چشماتو ببند یه موزیک بی کلام گوش بده و نفس عمیق بکش و

به چیزایی که آرزوشو داری فکرکن و خودتو توی اون موقعیت تجسم کن