2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من برای هر کی ک گفتم درست بوده ایشالا این حدسم درست نباشه ولی حسم میگه از خونتون بردنش و داخل خونه ن ...

یا امام زمان می‌دونی چند روز پیش دیدم داخل شکلات خوری بود  بعد یه مرده از دیوار اومد وسیله گذاشته بودم بخره تنها گذاشتمش تو خونه رفتم از همسایه چسب بگیرم به اون مشکوکم وگرنه نه کسی اومده غیر اون نه بیرون بردمش بدی اینه که نمیتونم ثابت کنم شمارشو دارم ولی چی بگم بهش زنگ بزنم بگم گوشوارمو پس بده 😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

دوستان اگه میخوایید هرچیزی گم کردید سریع پیدا بشه سه تافاتحه نذر حاج آقا سوزنی کنید یکیشو بخونید دوتاشوبگید هروقت پیدا شد میخونم صددرصد پیدا میشه من بارهااااا این کارو کردم یعنی خیالم راحته راحته هروقت چیزی گم کنم این کاروکنم پیدامیشه

دوستان اگه میخوایید هرچیزی گم کردید سریع پیدا بشه سه تافاتحه نذر حاج آقا سوزنی کنید یکیشو بخونید دوت ...

مرسی عزیزم الان میخونم

یا امام زمان می‌دونی چند روز پیش دیدم داخل شکلات خوری بود بعد یه مرده از دیوار اومد وسیله گذاشته بو ...

عزیزم نترس ن این کارو نکن اگ میتونی ی دستی با ی سیم کارت دیگ بزنش شاید کار اون نباشه برات بد میشه میتونی مثلن با ی سیم کارت دیگ ک خونوادتتم در جریان باشن بهش پیام بدی بگی اقا اون روزی ک شما اومدی منزل فلان خانوم و شمارو تنها گذاشت رفت من داخل اتاق بودم و هواسم ب برداشتن گوشواره. ها بود اگ‌واقعا شما بردین بیارید پس بدین اما اگ میخوای هاشا کنی منزل من ب دوربین مدار بسته وصله و فیلمو مجبورم ببرم کلانتری 

برای گم شده یه فاتحه(یک حمد و سه تا توحید برایحضرت ام البنین(س) بخونید البته یک توحید گروه نگه دارید 

یعنی حمد و دوتا توحید بخونید اگر گم شده پیدا شد توحید سوم هم بخونید)

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

[QUOTE=377068077]عزیزم نترس ن این کارو نکن اگ میتونی ی دستی با ی سیم کارت دیگ بزنش شاید کار اون نباشه برات بد میشه می ...[/QUOT

قبلش گفته بودم من تنهام با خانم تشریف بیارید گفت دوقلو داریم خانمم پیش دوقلوهاس رفتم چسب بیارم به همسایه گفتم بیا پیشم اونم تنها تو خونه شکلات خوری رو اپن و زیاد هم دور نبود از دید از طرفی هم میترسم تهمت بزنم گیر بیافتم اون دنیا یک درصد بلکه بیشتر از یک درصد شاید کار اون نباشه

من برای هر کی ک گفتم درست بوده ایشالا این حدسم درست نباشه ولی حسم میگه از خونتون بردنش و داخل خونه ن ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی آیاممکنه کسی که ازش خوشم میادرودوباره ببینم ممکنه اونم یروزی عاشقم بشه ایا این پیامی که بهش میدم  ممکنه اونم بخواد باهام حرف بزنه وادامه داربشه؟