2777
2789
عنوان

نیرو های عجیبی که کسی ازش خبر نداره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نیروی عجیبی نی 

ذهنت مدت ها درگیرش بوده تو ناخودآگاه 

چون وقتی میخوابی ناخودآکاهت فعال میشه سوالاتی که ذهنت دنبال پیدا کردن  جوابش بوده و بهش رسیده مغز در اختیارت میزاره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

امیدوارم

سلام عزیزم 

به احتمال قوی قلبت پاک هست که دعات می گیره 

ما یه همسایه داریم میگه زمان های قدیم دل ها پاک بود دعا می کردم می گرفت حتی برای ازدواج خودش از ته دل دعا کرده بود و یک آدم خوب سر راهش اومد 

شما هم همون‌جوری هستی احتمالا 

من سارام برای ازدواجم یکبار تو خواب خودم از یه مرده آشنا پرسیدم گفت تو ازدواج نمی کنی 

میشه شما هم بپرسی برای زمان ازدواجم 

من از دو نفر پرسیدم دیگه ناامید شدم 

منم اگه کسی رو نفرین کنم میگیره انگار وقتی یکی دلم رو میشکنه تا چند روز منتظرم ی اتفاقی واسش بیوفته ...

چند روز پیش ماشین شوهرم داغون شد 

چون منو زده بود 

یه آقایی هم تو خیابون منو زد 

چند وقت بعد متوجه شدم دستش قطع عصب شده 

و‌کار نمیکنه تصادف کرده بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
هر دوگاهی ارثی گاهی یه کارهایی باعث شده چاکراها باز بشه

یه مدت خیلی زیاد ذکر میگفتم قرآن میخوندم 

فکر می‌کنم بعد اون اینجوری شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
سلام عزیزم به احتمال قوی قلبت پاک هست که دعات می گیره ما یه همسایه داریم میگه زمان های قدیم دل ها پا ...

گلم اسم بده 

واسه اینکه تو خواب ببینم باید ببینمت 

باهات صحبت کنم که بشه نشه داره 

ولی اسم بده 

بیشتر ببینید
چه ذکرایی

لا اله الا الله 

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

لا اله الا الله محمدا رسول الله امیر المومنین علی ولی الله 

صلوات 

هر کدوم از اینا روزی صد مرتبه طی چند سال

بیشتر ببینید
میشه واسه امیرعلی من دعا کنی ان شاءلله دعات بگیره ، خسته شدم از بس رو زدم به ائمه دعا کن دیگه دارو ن ...

حتما گلم 

بیشتر ببینید
سارا هستم

حتما گلم 

بیشتر ببینید