2777
2789

اگه شوهر اموالشو به نام زنه بزنه به دللایل نا اهل بودن خانوادش بهتره تو حرفاش بفهمونه هم که هرچی داره به نام خانومشه؟ تا توقعاتی و چشم داشتی نمونه؟ 

یا حرفی زده نشه و هر وقت فهمیدن فهمیدن 

متلسفانه همسرم مریض احواله خدا صد سال حفظش کنه برامونها 🥺😔😔ولی میگه خانوادم پدرتونو درمیارن طوریم بشه خدایی نکرده خوذش میخواد بزنه به نامم البته چیز خاصی ام نداره ها 

به اسم بزنه ولی نگه بهشون. شاید بلاملایی سرت بیارن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به اسم بزنه ولی نگه بهشون. شاید بلاملایی سرت بیارن

همین بهترین کاره

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید

حضانت بچه رو هم بگیر که دست بقیه نیفته من شوهرم سال ۴۰۰ مریض شد گفتم مال و اموالت رو نمیخوام فقط حضانت بچه رو بده بهم رفتیم محضریش کردیم خدا رو شکر شوهر من خوب شد انشاءالله خدا شوهر شما رو هم شفا بده

من همسر همکارم بیمار که شد زد بنامش اینا از اول ازدواج با خانواده شوهرش اختلاف داشتن مادرشوهره قهر بود چون این عروس رو نمیخواست و بعد ۴ سال کشمکش عروسی کردن شوهرش دوسال پیش فوت کرد دور از همسر شما باشه و الان حداقل از این بابت خیال همکارم راحته که اموال به نامشه بعد فوت خانواده پسر تا شکایتم رفتن در صورتی که ۱۴ سال بود با پسرشون حرف نمیزدن 

انشالله که همسرت سالم باشه و سایه اش بالا سرت 

میتونید صلح بزنید 

بابای من کل اموالش صلح زد بنام‌مادرم 

اصلا ب خانواده اش نگفت 

بعد فوت که امدن برای ارث گفتیم شرمنده هیچی نیست 

والااااا 

اابته الان قانون صلح عمری سختتر شده و هزینه بیشتری داره اما اگر میخواد بزنه بنامت 

فعلا امضا ندارم
بله اصلا به فکرم نیومده بوددد

اتفاقا مهمترین چیزه شوهر من خونه رو هم به نام من زد ولی من فقط بچم رو میخواستم که اختیارش دست پدرشوهر و برادرشوهر نیفته چون قبلا مامان بزرگم این بلا سرش اومده و بچه هاش رو گرو گرفتن تا اختیارش دست اونا باشه 

به اسمت باشه ولی کسی نفهمه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
من همسر همکارم بیمار که شد زد بنامش اینا از اول ازدواج با خانواده شوهرش اختلاف داشتن مادرشوهره قهر ب ...

دقیقااا اینا هم اینجورین 

رحم ندارن و سنگ دلن 

انشالله که همسرت سالم باشه و سایه اش بالا سرت میتونید صلح بزنید بابای من کل اموالش صلح زد بنام‌مادرم ...

واقعا با چه رویی میان همچین کارایی میکنن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید