2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم ۸سالشه زیر چونش....زبر شده مثل وقتی خیلی سردت باشه موهای بدنت سیخ میشن...دونه دونه میشه...دختر منم زیر چونه ش داره...نمیدونم پوست مرغی....بعد تعطیلات باید ببرمش دکتر...تو این چند وقت سرکه سیب زدم به نظرم بهتر شده

نمی‌دونم دلیلش چیه لامصب 

اگه کسی راه حل داد لایکم کنین  

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
ولی من یکسال ونیمه نوره اصل استفاده میکنم متوجه رفع پوست مرغی پاهام شدم. حالا نمیدونم چقدر برای بقیه ...

من دوساله دارم استفاده میکنم تاثیری نداشته 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
من بسته ای میگیرم اما نمی‌دونم اصله یا نه راه تشخیصش چیه به نظرت

من نوره زرنیخ استفاده میکنم

زرد رنگه پودرش با آب قاطی شه خاکستری طور میشه

من جای مطمئن میگیرم

هر عطاری اصل نیست فکر میکنم

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
میگم من چون نوره زرنیخ استفاده میکنم میگن خیلی خواص داره

عه پس زرنیخ داره 

به غیر اون چیز دیگه ای هم استفاده می‌کنی که تاثیر داشته باشه یا فقط همینه ؟

بیشتر ببینید
عاشق اسم کاربریتمنصفه شبی هوس از این پفکا کردم🤣

اینو خیلیا گفتن 😁

من خودمم عاشقشم

بیشتر ببینید