2777
2789

پیام های عاشقانه نیست .ولی کاری هم نیست . هم دانشگاهی سابقمه،  من سی سالمه ظرفیت روانی شروع رابطه دوستی رو ندارم . اونم میدونم قصد بدی نداره ولی میخواد دوست بشه و بعد ازدواج کنه .‌ تجربه رابطه دوستی هم نداره . معلومه ، خیلی ناشیه.  شما بودی چه جور رابطه رو مدیریت میکردین ؟؟چی بگم بش ؟؟ پسر خوبیه . اما من روانم نمیکشه برای دوستی و موستی ‌و ...

دلم میخواد ازدواج کنم و مادر بشم 

چه جوری رابطه رو پیش ببرم 

اینم بگم من تجربه یکبار دوستی داشتم که ثمره ای نداشت . هیچی نداشت

دوستان پیام تک تکتون رو میخونم و لایک میکنم به منزله تشکر از صمیم قلب ❤️ پیشاپیش مرسی بابت راهنمایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از شما کوچیک ترم منتها به نظرم بهترین گزینه اینه که خودتون باشید لازم نیست تظاهر کنید یا جدی بگیرید 

و همون جور که خودتون هم در جریانید خیلی از روابط در جامعه امروزه به ازدواج ختم نمیشن منتها آدم هایی که همون اول به قصد ازدواج بیان هم کم ان پس نمیشه انتظاری داشت 

اگه براتون شخصیت مفید و جالبی هستن باهاشون تعامل کنید تا بیشتر آشنا شید ولی تک نفره نبرید بدوزید معمولا اینکه دختر یکم سرد تر از پسر رفتار کنه معمول تره ( منظورم ناز و قیافه الکی نیست درستش همون سنگین تر بودنه ) چون پسر باید پیش قدم شه و مسئولیت زندگی رو قبول کنه 

امیدوارم براتون بهترین ها اتفاق بیوفته 🦋

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
شاید باورت نشه انقد از این مکالمات ابتدای آشنایی بیزارم . گپ به گپ پاک میکنم .‌ تجربه رابطه قبلیم خی ...

حس خودت چیه ؟ب نظرت ب درد ازدواج میخوره؟

اگه آره حالا یه ماه زمان بزار بعدش بهونه بیار که رابطه بی هدف دوست ندارم و جدیش کن 

اگه واقعا ته دلت حس خوب نداری و میدونی شدنی نیست در نهایت 

همین الان جوابش کن بره 

لطفا لایک نکنید .سپاس
حس خودت چیه ؟ب نظرت ب درد ازدواج میخوره؟اگه آره حالا یه ماه زمان بزار بعدش بهونه بیار که رابطه بی هد ...

خیلی شرایطش با شرایط من همخوانی داره . اما من از تکرار تجربه قبلیم ترس دارم .

خیلی شرایطش با شرایط من همخوانی داره . اما من از تکرار تجربه قبلیم ترس دارم .

منم همینطوری هستم آلان ۳۵ سالمه ولی مجردم حوصله آشنایی کلا ندارم یعنی بهترین کیس هم باشه چون باید آشنا شیم میگم نه !

ولی بخوام عاقلانه بهت بگم اینه یک ماه رو دندون رو جیگر بزار .خیلی معمولی با رعایت احترام رفتار کن بعد یک ماه باهاش جدی صحبت کن اگه اومد جلو ک اومد نیومد دیگ ولش کن چون دیگ عمرت الکی ممکنه پاش هدر بره 

لطفا لایک نکنید .سپاس
با حرف زدن و معاشرت زیر زبونش بکش چرا بعد این چندسال پیام میده و قصدش چیه

خیلی ساله همو فالو داریم . حدودا دو سال پیش هم یه پروژه مشترک نه ماهه داشتیم 

تو پروژه هم خیلی نخ پیگیرم بود من محلش ندادم و تو رابطه بودم و میخواستم متعهد باشم و دلم با قبلی بود

منم همینطوری هستم آلان ۳۵ سالمه ولی مجردم حوصله آشنایی کلا ندارم یعنی بهترین کیس هم باشه چون باید آش ...

خیلی شرایط سختیه . امید وارم شما هم پیدا کنی و زود  بری سر خونه و زندگیت . چون این دوستیا برای ما دیگه بچه مچه بازیه و وقت کشی.  خودم رو میگما من یه بار ید چوبشو خوردم