2777
2789

چند وقتیه که من هر چی درس میخونم اصلااااا نمیتونم نمره خوبی بگیرم شاگرد اول کلاسم بودم ولی امسال افت کردم سر امتحان نهایی ذهنم کاملا قفل میکنه همه امتحانتم رو دارم خراب میکنم

الان از یه دعا نویس پرسیدم که ایا امکان داره کسی طلسم زده باشه گفت بله

و من خیلی ترسیدم چون دورم تا دلتون بخواد حسود دارم از فامیل بگیر تا همسایه و واقعا از موفق نشدن من خوشحال میشن

اوازه درس خوندن من همه جا پیچیده به لطف مادرم

جون هر کی میپرستین بگین ایا ممکنه کسی اینکارو بکنه؟

یه زن عمو دارم کلا طایفه ای اهل اینکارا هستن

حواستو جمع کن نمرهات خوب میشن

این حرفا خرافاته خیلی زشته دیگه نگو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂یکم زود افتادی دنبال دعا و دعانویس 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

همونقدر که طلسم و جادو شاید باشه 

همونقدرررررر بیشترش خدا هم هست و توکل کن بهش 

و دعاهای چمش زخم و سوره بقره رو ۴۰ روز پخش کن صدتشو تو خونه با صدای بلند 

این کارا اجنه رو دور میکنه اسفند دودکن چهار قل بخون

طلسم و این حرفا واقعیت علمی نداره، تو ذهنت گیر می‌کنی چون استرس داری و نگرانی زیادی داری. حسودیا و حرفای بقیه رو بذار کنار، تمرکزتو روی خودت بزار. همین که میگی ذهنم قفل میکنه یعنی استرس باعث شده عملکردت خراب شه. باید راهایی برای کنترل استرس و تمرکز پیدا کنی، اگه لازم بود تو کانالم می‌تونم کمکت کنم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
بابا کنکور داشتم چی چیو زود افتادم19سالمه😐

دنبال این چیزا نرو تو اینستا چرند زیاد میگن قرص فسفاتیدیل سرین بخر بخور برای تمرکز خوبا درستو بخون کسی کاریت نداره 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
عزیزم مریض که نیستم اینجوری بگمکنکور دادن من از چشمای همه در اومده بس که سوال کردن

ذهن و روانتو بهم ریختی نکن عزیزم نکن اونا دنبال امثال تو میگردن که پول مفت بدی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید