2777
2789
عنوان

یه آقا پسر چند ماهی هست که بهم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست
خیلی ساله همو فالو داریم . حدودا دو سال پیش هم یه پروژه مشترک نه ماهه داشتیم تو پروژه هم خیلی نخ پیگ ...

دوست داره پس 

اگه فکر میکنی موقعیت خوبی داره شانستان امتحان کن باهاش راه بیا 

همه مثل هم نیستن نمیشه بخواطر یکی دیگه همه رو از خودت برونی

بنظرم براش یکی دو ماه وقت بذار ب شناخت برسی ببین مزه ی دهنش چیه  

احساساتت رو دخیل نکن با منطق برو جلو 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی شرایطش با شرایط من همخوانی داره . اما من از تکرار تجربه قبلیم ترس دارم .

ترسیدن عیبی نداره بخش طبیعیه زندگی همه است منتها ببینید ارزش این ترسه چقدره و تا کی میخواید تحملش کنید 

برای منم ارتباط گرفتن با آدم ها و باور کردنشون یه مدت خیلی سخت بود بخاطر اتفاقات بدی که افتاده بود اما به نظرم بد نیست یه مواقعی به بعضیا فرصت بدیم تا بهمون ثابت کنن میتونن خوب باشن و اونقدر هم همه چی تیره و تار نیست زمان بره منتها من باور دارم آدم متفاوتش که منجر بشه از زوایای دیگه ای هم بتونید زندگی و تجربه هاتون رو نگاه کنید یه روزی پیداش میشه :) 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
سخته ولی فک میکنم تنها راه همینه

میخوای برو پیش روانشناس و مشاور به یه خودشناسی برسی ببینی هدفت چیه از زندگی رابطه است کاره ببین کجا مشکل داری راهنماییت میکنن و بهت جهت میدن چطور برخورد کنی 

ترسیدن عیبی نداره بخش طبیعیه زندگی همه است منتها ببینید ارزش این ترسه چقدره و تا کی میخواید تحملش کن ...

کاش آدما وقت کسی که باهاش نمیخوان جدی باشن رو نمی‌گرفتند.  اینجوری هیچکس بلاتکلیف نبود

میخوای برو پیش روانشناس و مشاور به یه خودشناسی برسی ببینی هدفت چیه از زندگی رابطه است کاره ببین کجا ...

والا با یک دکترای روانشناسی استاد دانشگاه صحبت کردم .‌گفت اگه پسری شروع کرد به رابطه شماره بابات رو بنویس رو کاغذ . و رک‌بگو من با اجازه ایشون آشنایی رو شروع میکنم میخوای بخواه نمیخوای برو 

ولی واقعا پسرا هم دختری که این جوری بگه رد میکنن

والا با یک دکترای روانشناسی استاد دانشگاه صحبت کردم .‌گفت اگه پسری شروع کرد به رابطه شماره بابات رو ...

ذات پسرا رو میشناسه دیگه درسش رو خونده 

تا سه ماه اشنایی هست بعد اون وقت تلف کردنه 

ولی یه دو هفته وقت بذار باهاش بعدش بگو من از این رابطه های بی ثمر خوشم نمیاد و فقط وقت تلف کردنه ببین چی میگه