2777
2789
عنوان

توروخدا این حرفایی ک شوهرم بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 89 پست
ای داد بیداد از اول خانه بنام پدرش بوده؟اگه زده به نامش دادگاه متوجه دقل کاریش میشه بعدم داشتن نداشت ...

تو اوج عصبانیت چند بار زده نمونش امشب اومدم جلو دست و پاش گفتم توروخدا نکن با زندکی ما بازی نکن نرو منو حل داد 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دآرم دق میکنم تموم بدنم میلرزه کمکم کنید

ببین شوهرم صدبار اولا میگفت طلاقت میدم بچه هم دوساله بشه میگیرم مثل خل ها غصه خوردم اما

الان بچم ۱۵ سالشه و دخترهم دارم تازه

با این حرف ها خودت پیر نکن 

هیچ گ وه نمیتونن بخورن 

بگو باشه لال میشم 

بعدم کلا حرف نزن باهاش فک کن مرده

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
😐😐😐یعنی چیاین خودش واضحااااا طلاق میخواد ، میخواد بندازه گردن تو!بگو باشه تو هم ماهی فلان قدر بهم ...

نیگه لنگتو میشکونم 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
تو اوج عصبانیت چند بار زده نمونش امشب اومدم جلو دست و پاش گفتم توروخدا نکن با زندکی ما بازی نکن نرو ...

نامرد  به هیچ وجه خونه ترک نکن مدرک جمع کن از بد اخلاقیاش خیانت یا هر کار دیگه ای بعدم بابت کتک میتونی شکایت کنی بری پزشکی قانونی

چیزی که آرامش منو بگیره محکوم به حذف شدنه

تو اوج عصبانیت چند بار زده نمونش امشب اومدم جلو دست و پاش گفتم توروخدا نکن با زندکی ما بازی نکن نرو ...

اووه بزار بره فک کرده چه تحفه ایه

نچسب بهش 

فاصله بگیر 

بزار اون بیاد طرفت 

بخودت برس

گریه نکن 

محکم باش 

آرایش کن بخند بگرد خوش باش

اعصابتو واس این نزار

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
من کامل میفهمم همین امشب شوهرم همینطوری باهام حرف زد یابو برش داشته

حالم بده امشب اومد خونه گفتم برو حموم بزن اومد شام بخوره دیدم باز تو قیافه گفتم تمومش کن بیا آشتی کنیم پسم زد گفت دسامبر نزن گفتم من الان نیازت دارم منو کنار زد گفت برام مردی تموم شدی دیگه هیچکاری باهات ندارم 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نیگه لنگتو میشکونم

بگو هر حقی به خودت میدی باید به منم همون حق رو بدی در این صورت صدام در نمیاد مگرنه نمیشه لنگ منو بشکونی من صدام درنیاد

جوابش رو دوتا بزار روش بهش بده این خیلی پرروتر از این حرفاس

اووه بزار بره فک کرده چه تحفه ایهنچسب بهش فاصله بگیر بزار اون بیاد طرفت بخودت برسگریه نکن محکم باش آ ...

زمدتی قشنگم بچم ای خدا انگاری هنوز خابم بی دلیل دنبال بهونه بود از همه چی منو منع کرد یهو تفریح مهمونی خونه زندگی توروخدا برام دعا کنید دلم خیلی شکسته امشب دارم دق میکنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙