یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
آرامش ندارم ده بار زنگ زدم جواب میده نمیاد خونه باباشه میگه بخاب من خابم میاد نمیتونم بیام چشام نمیب ...
عزیزم اصلا بهش التماس برای آشتی و بغل و نیاز و رابطه نکن....از تهدید ش هم نترس تاپیکهای قبلت رو خوندم شما خودت این حرفها رو جویدی گذاشتی دهنش.....یه مدت بهش کارنداشته باش....خودش میاد آشتی...موقع دعوا زیر دست وپاهاش نباش که بخاد بزن شما رو ....حد فاصل روهمیشه نگهدار