2777
2789
عنوان

توروخدا این حرفایی ک شوهرم بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 89 پست
آروم باش هیچی نمیشهبرو در ورودی رو قفل کن بگیر بخاب خدا بزرگه

آرامش ندارم ده بار زنگ زدم جواب میده نمیاد خونه باباشه میگه بخاب من خابم میاد نمیتونم بیام چشام نمیبینه رانندگی کنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
تو اوج عصبانیت چند بار زده نمونش امشب اومدم جلو دست و پاش گفتم توروخدا نکن با زندکی ما بازی نکن نرو ...

ای خداااا چرا التماس همچین اشغالی رو میکنی؟ خودتو پیشش کوچیک نکنننن... اون ی ادم پست و بی ارزشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آرامش ندارم ده بار زنگ زدم جواب میده نمیاد خونه باباشه میگه بخاب من خابم میاد نمیتونم بیام چشام نمیب ...

عزیزم زنگ نزن 

هرچی بچسبی بهش اون بیشتر دور میشه 

دور شو ازش بزار دوری تو رو حس کنه 

چرا آخه پیگیرش میشی 

بخدا طلاقت نمیده 

چ س ی میاد آروم باش فردا هم کلا زنگ نزن

بهت قول میدم اون میاد سمتت

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

اسی بنظرم نباید بری منت کشی ولش کن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
اسی چرا اینقدر ضعیفی

زندگیمو دوست دارم اینجوری نبود یهو برگشت یهو باهام بد شد انگاری ده سال همچیو عقده کرد یهو سرم خالی کرد دارم میمیرم از تنهایی و درد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
عزیزم زنگ نزن هرچی بچسبی بهش اون بیشتر دور میشه دور شو ازش بزار دوری تو رو حس کنه چرا آخه پیگیرش میش ...

من ب ی مشاور نیاز دارم حال روحیم خیلییی خرابه چند روزه نه خواب دارم نه خوراک

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شوهرمن از سرکارش ده بار زنگ بزنه دوتاشو جواب میدم خودمم اگه کار واجب نباشه زنگ نمیزنم تازه شب کارهبز ...

نگران زندگیمم حسم بهم میگه این منظورش طلاقه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
آرامش ندارم ده بار زنگ زدم جواب میده نمیاد خونه باباشه میگه بخاب من خابم میاد نمیتونم بیام چشام نمیب ...

عزیزم اصلا بهش التماس برای آشتی و بغل و نیاز و رابطه نکن....از تهدید ش هم نترس تاپیکهای قبلت رو خوندم شما خودت این حرفها رو جویدی گذاشتی دهنش.....یه مدت بهش کارنداشته باش....خودش میاد آشتی...موقع دعوا زیر دست وپاهاش نباش که بخاد بزن شما رو ....حد فاصل روهمیشه نگهدار

من ب ی مشاور نیاز دارم حال روحیم خیلییی خرابه چند روزه نه خواب دارم نه خوراک

پاشو پاشو یه آب بزن صورتت یه نیمرو درست کن حال بیای 

یکم بخودت برس یه آرامبخش بخور بخاب

گور بابای شوهر

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
عزیزم اصلا بهش التماس برای آشتی و بغل و نیاز و رابطه نکن....از تهدید ش هم نترس تاپیکهای قبلت رو خوند ...

توروخدا برام دعا کن اصلا آرامش ندارم انگار عزیزترینم مرده در این حد شدم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙