2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خاله جان کلاس دهمی؟

بله 😂😂😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

بچهایمن بیکس شدن خیلی. از سمت خانواده خودم چون تحقیر میکنن رفت و امد نداریم از سمت خانواده پدری هم چون جدا شدیم حضانت با منه همه قهرن حتی پدرشون یبار سراغ بچهاشو نگرفت الان عید که شده بچها بزرگتر شدن دوست دارن کسی بیاد یا ما جایی بریم ولی...... 

همین امشب دخترم میگفت عید بدون قوم و خویش خیلی سخته

عجب.. درساتو خوندی؟

بله چرا نخونم؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
چرا چیکار کنیم آسیب نبینه با وجود طلاق پدر مادر

یه سریا میخوان با خرید کردن بیش از حد جلوی این اسیبا رو بگیرن ولی اینجوری جبران نمیشه و حتی شاید بدتر هم بشه

از طرف عاطفی پرش کن. اما از اونور بوم نیفت و نذار تو بعضی شرایط حمایتای بیجا تربیت بچتو خراب کنه

مهارتاشو ببر بالا، کلاس بفرستش، سعی کن جوری با خودش و جلوی بقیه باهاش صحبت کنی و رفتار کنی و درموردش حرف بزنی که اعتماد به نفس و عزت نفسش حفظ بشه و نذار کسی بهش بی احترامی کنه و با سوءاستفاده از این موضوع دستش بندازه

ولی بازهم یه سری اسیبا رو نمیتونی براش جبران کنی و یه حسرتایی همیشه رو دلش میمونه

همینجوری ناظم اموزشی واقعا اوضاعش خرابع

از چه نظر خرابه

بیشتر ببینید
یه سریا میخوان با خرید کردن بیش از حد جلوی این اسیبا رو بگیرن ولی اینجوری جبران نمیشه و حتی شاید بدت ...

میایی تاپیک اخرم راهنماییم کنین 

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

دیگه هفت روبگیری قبولی 🤣

من 20 میگیرم و قبولم 😂

بیشتر ببینید