2777
2789
عنوان

شده شوهراتونو با شوهر بقیه مقایسه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 35 پست
100درصد وضعیت الانم رفتارشه از همون اول محبتو توجه کردن بلد نبود دوماهه منم مث خودش شدم و تحمل این ز ...

شوهرمنم سرده اصلا محبت یادنگرفته باباشم همینجوره حتی مامانش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه ادرس بلدنبود بعد من ب چی دلم خوش کنم ک مثلا مردیه ک بتونه مارو ببره سفر؟!نه اخلاق درستی داره نه پول و شغل درست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیزی که میبینم خوبه خداروشکر زندگی هاشون عزیزم برای ی زن صداقت و محبت شوهرش کافیه یعنی کافیه اخلاقش ...

والا خواهر چی بگم هرکی یه دردی داره امیدوارم مشکلات همه حل شن  من خودمم تو کار خدا موندم حقیقتا 😐

شوهرمنم سرده اصلا محبت یادنگرفته باباشم همینجوره حتی مامانش

اینام دقیقا همینن ولی پدرشوهرم با اون سن از شوهرم خیلی بامحبت تره بازنش

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
اینام دقیقا همینن ولی پدرشوهرم با اون سن از شوهرم خیلی بامحبت تره بازنش

اره پدرشوهرمن حداقل ب حرف زنشه  یا مثلا جاریم حداقل سالی دوبار قهر میره ب بهانه هاالکی و خودش برمیگرده سر زندگیش بعدشوهرش کارت حقوقش دست جاریمه کلی بریز و بپاش و مزایای خوب و رفاه کامل شوهرش مدام دورش میچرخه محبت میکنه بهش 

پارسال برادرشوهرم با خواهرجاریم سلام و احوالپرسی محترمانه کرد جاریم گفت بسه نمیخواد خودشیرینی کنی کم ور ورکن توجمع اینوگفت شوهرش خندید!اگ شوهرمن بود قیامت ب پامیکرد 🥺بعدم پاشد رفت تو اشپزخونه کمکش من شنیدم بش گفت عشقم خودتو خسته نکن بیابشین چای خوردن!!ولی من ۴ماه خوش خدمتی کردم جلو خانواده شوهر یبارم شوهرم نگفت دستت درد نکنه چه برسه بگ خسته نکن خودتو

اره پدرشوهرمن حداقل ب حرف زنشه یا مثلا جاریم حداقل سالی دوبار قهر میره ب بهانه هاالکی و خودش برمیگر ...

منم دقیقا توام

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡