2777
2789
عنوان

بهم گفتن دم موش دنبال خودت میکشی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست

کوتاه کنی آنقدر قشنگ رشدشون زیاد میشه که نگو 

روغن آرگان میگن خوبه 

کپسول هیرویت بخر بخور موهات زیاد میشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا اول یاد بگیر که به حرف مردم اونم انقدر بی ادب اهمیت ندی

تو جمع گفت کچلای جمع هم بهم خندیدن ناراحت شدم اخه کوتاهم نیست زیاد نمیدونم چرا اینقدر دلش جوش داشت 

جوابشونو بدهوالا الان موس کوتاه مده خیلیا موهاشون کوتاهه

حالا من ک ساکت نموندم گفتم حداقل اگ رشد مو سرمون متوسطه رشد موی بدنم خیلی ضعیفه مث جنابعالی خوبه هر وقت کسی رد میشه میگه بوی موبرت کوچه رو ورداشته فک کردن ماشین اومده چای خالی کنع؟ 

حالا من ک ساکت نموندم گفتم حداقل اگ رشد مو سرمون متوسطه رشد موی بدنم خیلی ضعیفه مث جنابعالی خوبه هر ...

خوب گفتی😂

نگران مو هم نباش موی بلند رسیدگی خیلی زیاد و گرونی میخواد

من خودم پنج ساله موهام کوتاهه