2777
2789

خدایی نسبت به کار حقوق مزایا خوبی دارند دوروز مونده به روز معلم روز جهانی کارگر هست دریغ از یه فحش به کارگر بدن ولی ماشالله مدارس و خانواده ها به معلم ها حداقل یه تبریک روز معلم رو میگویند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرسودگیش خیلی بیشتره، با ۳۰ تا بچه هر روز سر و کله زدن مدام اعصابت بهم ریخته‌س.از بیرون بله، فکر میک ...

هرکاری سختی خودشو داره ولی به هرحال تایم کاریشون خیلی کمه اینم در نظر بگیرید

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خدایی نسبت به کار حقوق مزایا خوبی دارند دوروز مونده به روز معلم روز جهانی کارگر هست دریغ از یه فحش ب ...

کارگر همیشه مظلوم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
دانشجو ۹ میگیرع عزیز حکممون مث بقیه معلماس ولی دانشگاه و اداره شهریه و هزینه غذا و... مستقیم از حقوق ...

بلاخره 9 میگیره دانشجو یا 5؟ حقوق همه جا یکیه یا بسته به دانسگاه و شهر فرق میکنه؟ 

[QUOTE=383712665]ولی بند هایی مث حق فرزند و سختی کار به بعضیا و رتبه بندی و... تعلق میگیره واس دوست من با همینا به ۱۷ ...[/QUOTE

ینی شرایط خانوادگی تو توضیح بدی ممکنه بیشتر بدن؟

خیلی متفاوت هستن افراد دوست من با دوسال سابقه ۱۸ حکمشه بعدشم ساعت کاریشم خیییلی کمه خب نصف سالم که ت ...

والا من برادر شوهرم دبیره، ضامنم شد با 7 سال سابقه دریافتی 15 تومن. حق عائله مندی و فرزند و مسکن هم داشت که شده بود 15

با دو سال سابقه واقعا نمیدونم چجوری 18 تومن حقوق میگیره