2777
2789

خانوادم میگن ۴ سال ازدواج کردی چرا نمیزاری بچه بیاری دبگه ۳۳ سالت اما شرایط شوهرم کارش ثابت تیس آزاد یک بار،هیت یک بار نیست میترسم نمیتونم بگم به خانواده ه ام بخدا نمیدونم چیکار کنم دارم دیونه میشم 

قسط داریم اما ماشین خونه دارین ولی خب کار شوهرم ممکنه ۲ ماه کار،نباشه 

اینجا چ کمکی میتونن بکنن؟ خودت شرایطت بسنج و ب مامانت اینا بگو ک اگه میتونن کمکت کنن

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من درگیرم دومی رو بیارم یا نه از لحاظ مالی کاری ندارم ولی جسمی و روحی نمی‌دونم میتونم تحمل کنم یا نه چون شاغل هم هستم خیلی سختمه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

اگه فکر میکنی شرایطت بهتر از این میشه یکم دیگم صبر کن ۴ سال بعد از ازدواج هنوز زوده

منکه پشیمونم زود بچه دار شدیم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بیشتر ببینید

من همه شرایطشو دارم  اما بچه .. تورو خدا برام دعا کنید من به دعاتون اعتقاد دارم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بیشتر ببینید

چند سال دیگه میفهمی وقتی فرصتی نباشه حسرت بخوری الان از کجا می دونی سریع باردار میشی ناباروری اینقدر زیاد شده ک همه دخترا همون شب عروسی شون بچه میارن بعد شما بعد چهار سال میگی بین دو راهیم بیارم یا ن

هیچ کس نمیتونه راهنمایی کنه 

چون نه کسی قراره برات پوشک بخره

نه قراره کسی برات بچه نگه داره

نه کسی از بچه ات اندازه خودت لذت ببره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید