2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه دار شدن واجبه بین دوراهی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 42 پست
فدای شما

خدا نکنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودتون باید تصمیم بگیرین

مسائل مالی، روحی و روان خودتون و همسرتون هم باید در نظر بگیرین 

آیا از عهده مراقبت صحیح کودک بر میاین

وقت کافی برای تربیت میذارید 

و خیلی چیزای دیگه 

تصمیمتو بکیر چون اختلاف سنی زیاد خوب نیست من پسرم چهار سالشه اگه تا قبل مدرسه رفتنش میارم دیگه کنسل ...

نمیدونم واقعا تقریبا قصد جدی داشتم بیارم امسال که یهو اوضاع مملکت و سایه جنگ دوباره شک به دلم انداخت 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

واجب نیست اگه واقعا میخوای بچه داشته باشی لطفا لطفا اول شرایط اقتصادیتون رو اوکی کنین چون باور کنین بچه روزیشو نمیاره اول از همه به اون بچه ظلم کردین دوم به خودتون 

این حرفارم بزار کنار که بچه روزیشو میاره بچه فلان بچه ... 

نمیدونم واقعا تقریبا قصد جدی داشتم بیارم امسال که یهو اوضاع مملکت و سایه جنگ دوباره شک به دلم انداخت

بع این چیزا توجه نکن اینا دست ما نیست که ما کار خودمون میکنیم بقیش با خدا شما الآنم یه بچه دارین 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چکاپ بابت چی

چکاپ بابت سلامت رحم و تخمدان و ذخیره تخمک هات چون هر سال که میگذره مقداری از ذخیره تخمدانای یه خانوم کم میشه اگر نمیخوای بیاری تمام ِ آزمایشا و سونوگرافی های لازمو انجام بده که مطمئن باشی الان از لحاظ باروری مشکل نداری که مثلا۴ سال دیگه خواستی بیاری یهو متوجه مشکلی نشی که دیگه نشه کاریش کرد خدایی نکرده 

شوهرتم همینطور آزمایش اسپرم بده تا اونم بابت سلامت اسپرم خیالش راحت شه

بخدا قصدم ترسوندن نیس خیلیا نمیدونن فقط میخوام آگاهی بهت بدم چون بعضی وقتا توی یه سنی میشه به مشکلیو حل کرد ولی شاید سال بعد دیر بشه

بچه جدای از مسائل مالی خیلی مسئولیت سنگینی داره آمادگی پذیرش این مسئولیت داری؟ بچه یعنی بی خوابی یعنی استرس یعنی دائم نگران بودن یعنی راحت ی سرویس بهداشتی و حمام نرفتن یعنی وقتی به غذا خوردن میوفته هر ی قاشقی که غذا میدی بهش روحت از بدنت خارج میشه که نکنه ی وقت غذا تو گلوش بمونه بچه یعنی از شیر و پوشک گرفتن ی مسافرت راحت نرفتن لذت نبردن از هوای سرد اینا تو ظاهر چیزای کمی هستن اما وقتی توش قرار بگیری میشی ی افسرده ی دیوونه مثل من

بچه فقط از دور نیم ساعت فقط و فقط تمیز و مرتب هست و غذاش رو خورده و خوابش رو کرده و گوگولی مگولی هست ...

همون دقیقا😂😂

مثلا چن روز پیش جایی دعوت بودیم که نی نی ۴ ماهه داشتن

همسرمم بغلش کرده بود داشت کیف میکرد

بچه هه هم راضی بود و خوشحال

همسرمم هی میگف فکر کن خودمون یکی از اینا داشته باشیم😍

یهو بچه هه یه کم شیر بالا آورد روش😂

فک کنم دیگه دلشو زد

بچه رو تحویل مادرش داد رفت یه گوشه پنیرکای بچه رو پاک کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
همون دقیقا😂😂مثلا چن روز پیش جایی دعوت بودیم که نی نی ۴ ماهه داشتنهمسرمم بغلش کرده بود داشت کیف میک ...

😂😂😂

چی داره این بچه 

ما هم با بچه دوستان و فامیل بازی می‌کنیم ولی همون از دور خوبن از نزدیک فقط و فقط مسولیت 

یعنی از لحظه ای که تصمیم میگیری تا دم مرگ مسولیت 

😂😂😂چی داره این بچه ما هم با بچه دوستان و فامیل بازی می‌کنیم ولی همون از دور خوبن از نزدیک فقط و ف ...

واقعا

مزاحمن به خدا😂

تازه بزرگم که میشن چقد زبون دارن و همشم طلبکارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨