2777
2789

خانوما خیلی دلم گرفته 

به خودش هم گلایه میکنم دعوا راه میندازه 

دو هفته هست شنیدم میگن عروسی یکی از اقوامشون هست 

هعی میگم مارو دعوت میکنن؟ میگه نـــه 

فقط بخاطر اینکه لباس نخرم 

منم هفت ماهه حاملم لباس مجلسی ندارم اصلا 

حالا الان برای پس فردا دعوتمون کردن 

من شهرستانم الان لباس هم ندارم 

خود شوهرم تشریفش رفت شهرمون کار داشت هرچی گفتم منم میام گفت نههههه دوشنبه بدظهر که شبش عروسی می‌برمت میخری!!!!!

میگم مگه من وقت میکنم 

میگه پس اگر شد فردا میام دنبالت 

یا می‌گه اصلا نیا 

میگم چرا خوب من تازه این سمت اولین عروسی که میخوام برم اینجاست بقیه عروسای هم سنه من همه خوشتیپ میرن 

میگه با مانتو بشین تالار 

از اول اصلأ آدم مرتبی نبود همیشه همه جا با تاخیر می‌ره اصلأ زمان حالیش نیست 

الانم تشریفش رفت خونمون منو نبرد منم شهرستان هستم خونه مامانم اینا 

خیلی ناراحتم میخوام گریه کنم حالم خیلی بده 

از اول درگیری لباس مجلسی داشتم وقتیکه متأهل شدم 

اون از اوایل ازدواجمون که استخوان ترکوندم از بس چاق شدم هیچی اندازم نشد اینم راضی نشد لباس بخرم تا یکم لاغر شدم دوباره حامله شدم 

خیلی ناراحتم 😭😭😭

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدا سرت

ببین یه خواهری مادری دوستی که میدونی اهل منت گذاشتن نیست نداری ازش قرض کنی؟

تازه تو شهر ما چندتا مغازه هم هستن که لباس مجلسی معمولی کرایه میدن

ببین تو شهرتون از این مغازه ها نیست؟

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غصه نخور حالا شما بارداری لباس مجلسی هم نپوشی عیبی ندارد به فکر بچه باش گناه داره 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عزیزم غصه نخور الان مهم تر از لباس و عروسی خودتی انقدر حرص چیزای الکی رو نخور ،فکر آرامش و سلامتی خودت و بچت باش این حرص خوردنا روش تاثیر میزاره

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

عیبی نداره

نمیشه از خواهری کسی قرض کنی؟ 

شاید دست شوهرت خالیه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
فدا سرتببین یه خواهری مادری دوستی که میدونی اهل منت گذاشتن نیست نداری ازش قرض کنی؟تازه تو شهر ما چند ...

نه نیست 

هیچ‌کس هم نداره

قرض بگیرم چون حاملم من فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بارداری لباس مجلسی واسه چیته . بنظر هم که فامیل نزدیک نیستن که مجلسی بپوشی چون میگی دعوتمون میکنن 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید

عزیزم ناراحتی نداره والامن سه ماهه حامله بودم عروسی داداشم بود به خدا لباس نخریدم گفتم چه کاریه؟ لباس بخرم اولا بااین شکم چی گیرم میاد؟ بعدشم کلی پول بدم یه شب بپوشم که چی؟ دوتا لباس ساده از زمان مجردیم داشتم همونو پوشیدم چون شوهرمم پولدارنیس ازاین خرجا کنم

غصه نخور حالا شما بارداری لباس مجلسی هم نپوشی عیبی ندارد به فکر بچه باش گناه داره

نمیشه که همه عروسای هم سنم اونجان همه هم خوش‌تیپ 

من نمیشه بد تیپ برم 

منم اصلأ بعد عروسیم جایی ندیدن این اولین جا هست

1
5
10
15
20
25
30
35