2777
2789
عنوان

آخه توی این سن و کنکور دادن عجیبه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 80 پست
دقیقا اینایی ک حال بد میدن خودشون دیپلم ندارن

یک آدم باشعورِ فرهیخته،هیچ وقت کسی رو بخاطرِ سن بالا کنکور دادن مسخره نمیکنه

هرکی مسخره کرد،بدون داره از عقده میترکه

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
سنت خیلی هم زیاد نیست بالاخره باید از یه جایی استارت رو زد.منم عاشق درس خوندنم ولی زود ازدواج کردم و ...

تو پس سنت خیلی کمتر ازمنه

حتمااستارت بزن

خدابزرگه

عشق به هدف سختی شرایط رو نمی‌فهمه

برای منم دعاکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من وضعیت خونمونو خوب نبود ازدواج کردم 17 سالمه دادم باز درس میخونم دوستام همش میگن واسه چی میخونی تو ...

خخخ همشون همینن منم با‌ ۱۵سالگی ازدواج کردم رفته بودم امتحان نهایی هامو بدم همشون میگفتن ما رو به زور میفرستن تو چرا خودت میای.ادم درس میخونه شوهر کنه توکه شوهر کردی واسه چی میخونی😑😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ببین میبینیش عشق میکنی انقد انگیزه داره انقد مطالعه میکنه.اون تونسته توام میتونی تازه نصف سن اونو دا ...

چقد خوبه واقعا حرفاتون

داره اشکام میاد😭😭😭

ینی میشه این روزای سخت با حال خوب تموم بشه

بگم بالخره شد.دیدید شد.میگفتین نمیشه

خخخ همشون همینن منم با‌ ۱۵سالگی ازدواج کردم رفته بودم امتحان نهایی هامو بدم همشون میگفتن ما رو به زو ...

ولی با این حال درسم خیلی بهتره از همشون 

انگار فقط اخرین رسالت ما شوهر کردنه نباید بعد اون کاری انجام بدیم

لایک نکن 

هیچ وقت ذره ای به خاطر حرف مردم عقب نکشید خدای ناکرده ارزش مردم و وقتی میفتید که به سختی بیفتید و خو ...

مخصوصا منی که شرایطم ناآراممه

و راه نجات زندگیم و به روال قبل برگشتن یه دلخوشی کوچیک مث نتیجه دادن تلاشام باشه

تو پس سنت خیلی کمتر ازمنهحتمااستارت بزنخدابزرگهعشق به هدف سختی شرایط رو نمی‌فهمهبرای منم دعاکن

اره عزیزم ولی دوتا بچه کوچیک ادمو پیر میکنن.انشالا دوتامونم به هدفمون برسیم😍انشالا شوهرت باهات همراهی کنه.من شوهرم میگه بخون ولی حاضر نیست دو دیقه بچه هارو نگه داره.صبحا زود از خواب پاشو یاهم شب دیر بخواب و بخون

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
با ازدواج این وضعیت خیلی سخته اون ادمی که من میگم مجرد بود اتفاقا پارسال یه چنلی داشتم خانومه از ۳۵ ...

من شوهرم خیلی رو مخمه

متاسفانه اعتیادداره.مدام تاصبح بیداره و خیلی راه میره توی خونه

اصلا تمرکز ندارم ازدستش

مخصوصا منی که شرایطم ناآراممهو راه نجات زندگیم و به روال قبل برگشتن یه دلخوشی کوچیک مث نتیجه دادن تل ...

ان شاءالله عزیزم 

فقط تلاش کن تا به هدفت نرسیدی حرفای دیگران و نادیده بگیر 

یه جایی خوندم نوشته بود بهترین انتقام موفقیته

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

من وضعیت خونمونو خوب نبود ازدواج کردم 17 سالمه دادم باز درس میخونم دوستام همش میگن واسه چی میخونی تو ...

من ب همه میخام بگم بااین وضع مملکت

زندگی خوب توی شوهرکردن نیس

من شوهرم خیلی رو مخمهمتاسفانه اعتیادداره.مدام تاصبح بیداره و خیلی راه میره توی خونهاصلا تمرکز ندارم ...

ای وای😔

امیدوارم تو حتما قبول بشی

تینکی وینکی،دیپسی،لالا،پو🌈🔥

ولی با این حال درسم خیلی بهتره از همشون انگار فقط اخرین رسالت ما شوهر کردنه نباید بعد اون کاری انجام ...

خخخ اره واقعا انگار با شوهر کردن دیگه درس رو بوسید گذاشت کنار.اره خودشونم تنبلن