2777
2789
عنوان

آخه توی این سن و کنکور دادن عجیبه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 81 پست
من ب همه میخام بگم بااین وضع مملکتزندگی خوب توی شوهرکردن نیس

من شوهرم کاری نداره حمایت میکنه 

ولی اگه زندگیم خوب بود منم ازدواج نمی کردم به جورایی فرار کردم

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

چقد خوبه واقعا حرفاتونداره اشکام میاد😭😭😭ینی میشه این روزای سخت با حال خوب تموم بشهبگم بالخره شد.د ...

میشه چرا نشه .از من به تو نصیحت خواهر قشنگم همیشه به خودت انرژی مثبت بده شکر گذاری کن و شبا قبل خواب  تصویر سازی کن که موفقی و داری به خودت افتخار میکنی .مطمئن باش برات پیش میاد و همشو جذب میکنی قسم میخورم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تجربه ثابت کرده همونایی ک بهت میگن ی کاری نکن یا الان دیر خودشون پاش بیفته تو همون شرایط اینکار میکن ...

دقیقا فقط دوسدارن توی زندگی بدبخت باشی

من مهریم۱۴شاخه گله و واقعا پشتوانه ندارم و بااینکار اعتماد بنفس ندارم توی زندگی

یک آدم باشعورِ فرهیخته،هیچ وقت کسی رو بخاطرِ سن بالا کنکور دادن مسخره نمیکنههرکی مسخره کرد،بدون داره ...

اره واقعا

خصوصا خانواده شوهرم

میگن یاد مشقو کتاباش افتاده

اره عزیزم ولی دوتا بچه کوچیک ادمو پیر میکنن.انشالا دوتامونم به هدفمون برسیم😍انشالا شوهرت باهات همرا ...

اره خیلی خوابم نمی‌بره شبا

مگه اینکه بشینم تاصبح بخونم

ان شاءالله عزیزم فقط تلاش کن تا به هدفت نرسیدی حرفای دیگران و نادیده بگیر یه جایی خوندم نوشته بود به ...

اره این جمله خیلی قشنگه

من خیلی تحقیرشدم خیلی خیلی

دوسدارم موفق بشم توی زندگی

من شوهرم کاری نداره حمایت میکنه ولی اگه زندگیم خوب بود منم ازدواج نمی کردم به جورایی فرار کردم

دقیقا منم فرار کردم

شوهرمن موهامو سفید کرد سر درسم

مخصوصا هندل کردن اینکه هرشب باید میرفتیم خونه مادرشوهرم

واقعا نفس نمونده برام

دوسال کم نیس

که بخای شرایطو هندل کنی.اونم هرروز باید بهترین غذا برای آقا حاضرباشه

تفکرشون عجیبه برام

خیلی عجیبن شوهر کردن رو هنر میدونن درحالی نه چیزی نیست جز خستگی و...

حالا یکیشون میگفت میرم وام بگیرم نذر امام زاده بکنم شوهر گیرم بیاد😐😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
میشه چرا نشه .از من به تو نصیحت خواهر قشنگم همیشه به خودت انرژی مثبت بده شکر گذاری کن و شبا قبل خواب ...

ارخ بعضی شبا جلوی آینه راجب خودم که موفق شدم دارم باآدما حرف میزنم انگار

بعد یهو ب خودم میام خجالت میکشم

میگم بابا بشین دیوونه شدی

امیدوارم بالایی دستمو بگیره و میدونم اون هیچ زحمتی رو بی جواب نمیزاره🥺🥹

ارخ بعضی شبا جلوی آینه راجب خودم که موفق شدم دارم باآدما حرف میزنم انگاربعد یهو ب خودم میام خجالت می ...

خجالت نکشششششش خیلی ام خوبه آفرین بهت 

من بهت ایمان دارم خدا پشتو پناهت باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

اره خیلی خوابم نمی‌بره شبامگه اینکه بشینم تاصبح بخونم

خیلی خوب میشه اگه تا صبح بتونی بخونی.من اگه اینکارو بکنم صبح ها بی انرژی میشم و سر بچه ها داد میزنم🤦‍♀️یکی تو این سایت بود آزمون وکالت قبول شده بود با بچه کوچیک میگفت تا صبح می‌نشستم میخوندم ۴ساعت اینا میخوابیدم کلا

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خیلی عجیبن شوهر کردن رو هنر میدونن درحالی نه چیزی نیست جز خستگی و...حالا یکیشون میگفت میرم وام بگیرم ...

اره منم فکرمیکردم شوهرخوبه اما شوهر

سرکوفت خوردنه اسارته حمالیه دم نزدنه 

البته برای بعضیا پادشاهیه.امابرای بعصی زنای بی شانس مثل من همش زجرو ازبین رفتن عزت نفسه

امروز باید استقلال مالی و دست توی جیبت باشه اونوقت خوشبخترین زنی