2777
2789
عنوان

خاستگار و دو دل بودن

264 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من بعد از یه جریانی تصمیم گرفته بودم ک سنتی ازدواج کنم در آینده الان یه خاستگار خوب دارم ک از شرایط مالی و ظاهری خوبیم برخورداره ۵ تا خواهر داره ک چهار تاش ازدواج کردن با چندتا برادر ک اونام ازدواج کردن  و ایشونم فرزند اخرن و از پدر مادرشون مراقبت میکنن ب خاطر سن بالای والدینشون و من با این شرایط مشکلی ندارم فقط دو دلم و ترس دارم اینکه نکنه پشیمون بشم چون حس میکنم راه برگشتی نیس نکنه خیانت ببینم مثل خیلی از زنا یا نکنه خانوادشون رفتار خوبی با من نداشته باشن و اینکه جمعیتشونم بالاست و عقاید زیاد میشه اینطوری

همسر من هم تعدادشون بالاست 

اخرین ازدواج برادر شوهرم بود با وجود چندیدن برادر و خودهر و مادر به حرف ۱ نفر هم گوش نمیده هر کار خودش و نامزدش بخان انجام میدن . 

البته دیگه از حد گذشته یجاهایی بی احترامی میکنن ب بقیه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
همسر من هم تعدادشون بالاست اخرین ازدواج برادر شوهرم بود با وجود چندیدن برادر و خودهر و مادر به حرف ۱ ...

میدونین من هنوز اوکی ندادم که باهاشون صحبتم داشته باشم و هنوز اخلاق ایشونم نمیشناسم حس میکنم هنوز باید تو رابطه انقد جدی نرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونین من هنوز اوکی ندادم که باهاشون صحبتم داشته باشم و هنوز اخلاق ایشونم نمیشناسم حس میکنم هنوز با ...

جمله اخرت یعنی الان اصلا نمیتونی ازدواج کنی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....